Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Κρι Κρι: Διάκριση καινοτομίας για το Super Spoon

Κρι Κρι: Διάκριση καινοτομίας για το Super Spoon

Μια σημαντική διεθνή διάκριση πέτυχε πρόσφατα η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι με το γιαούρτι Super Spoon, στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης τροφίμων Sial Innovation 2016, που θα πραγματοποιηθεί 16-20 Οκτωβρίου στο Παρίσι.

Πιο συγκεκριμένα, το Κρι Κρι Super Spoon, το πρώτο γιαούρτι στην κατηγορία λειτουργικών προϊόντων που συνδυάζει το στραγγιστό γιαούρτι 0% από γάλα ημέρας, με την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και τις μοναδικές ιδιότητες των super fruits, επιλέχθηκε από μια ανεξάρτητη κριτική επιτροπή ως ένα από τα κορυφαία καινοτόμα προϊόντα, ανάμεσα σε περισσότερες από 2.180 συμμετοχές.

Η διεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών Sial Innovation πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια, με τη συμμετοχή περισσότερων από 7.000 εκθετών από 105 χώρες και εστιάζει στην ανάδειξη των σημαντικότερων τάσεων στον κλάδο των τροφίμων και των αντίστοιχων προϊόντων που ξεχωρίζουν για την ποιοτική τους υπεροχή.

Η επιλογή των προϊόντων που διακρίνονται στο πλαίσιο της Sial Innovation γίνεται βάσει των καινοτόμων χαρακτηριστικών τους και της προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν στον καταναλωτή, ενώ αποτελεί σημαντική αναγνώριση της δέσμευσης των εταιρειών της βιομηχανίας τροφίμων να εξελίσσουν τα προϊόντα τους θέτοντας την καινοτομία στην υπηρεσία των τελικών καταναλωτών. Το Super Spoon θα εκτεθεί μαζί με τα υπόλοιπα καινοτόμα προϊόντα στο HALL 6 της έκθεσης, ως ένα από τα προϊόντα που ξεχώρισε στην κατηγορία των γαλακτοκομικών (οι κατηγορίες ανέρχονται συνολικά σε 15).

Οι περισσότεροι από 155.000 επισκέπτες που αναμένεται να τιμήσουν τη φετινή διοργάνωση θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Super Spoon στο περίπτερο της Κρι Κρι (νούμερο 7 A 039).