Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Κορυφαίες διακρίσεις για την 3αλφα στα Procurement Excellence Awards

Κορυφαίες διακρίσεις για την 3αλφα στα Procurement Excellence Awards

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. έλαβε με υπερηφάνεια πέντε κορυφαίες διακρίσεις στα Procurement Excellence Awards 2024. Τα βραβεία αυτά απονεμήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Radisson Blu Park Hotel την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024.

Τα Procurement Excellence Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, είναι αφιερωμένα στην αναγνώριση και επιβράβευση των εξαιρετικών επιδόσεων των Διευθύνσεων Προμηθειών. Η κορυφαία διάκριση Procurement Team of the Year, που απέσπασε η 3αλφα, καθώς και οι εξίσου σημαντικές πολλαπλές βραβεύσεις στις κατηγορίες που συμμετείχε, έρχονται ως αναγνώριση της Διεύθυνσης Προμηθειών, που  με καινοτομία , ομαδικότητα  και αποτελεσματικότητα συνέβαλλε τα μέγιστα στη δημιουργία αξίας για την εταιρεία.

Στην έντονα ανταγωνιστική κατηγορία Παραγωγής και Μεταποίησης (Manufacturing), η 3αλφα απέσπασε δύο κορυφαίες διακρίσεις – το PLATINUM βραβείο και το GOLD βραβείο  – για τη «Βιώσιμη Ανάπτυξη» που εφαρμόζει. Η διάκριση αυτή αντικατοπτρίζει την ακλόνητη δέσμευση της εταιρείας να ενσωματώσει βιώσιμες πρακτικές στις διαδικασίες παραγωγής της, με αποτέλεσμα απτά και αξιέπαινα αποτελέσματα.

Η αφοσίωση της 3αλφα στην προώθηση της εγχώριας παραγωγής και της βιώσιμης ανάπτυξης επιβραβεύτηκε με ακόμα ένα GOLD βραβείο για την Ομάδας Ελλήνων Παραγωγών της. Το βραβείο αυτό υπογραμμίζει το στρατηγικό όραμα και τις proactive πρωτοβουλίες της εταιρείας που αποσκοπούν στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, ενώ παράλληλα υπερασπίζονται περιβαλλοντικά υπεύθυνες πρακτικές.

Και οι διακρίσεις δεν τελειώνουν εκεί, αφού η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. έλαβε μια ακόμη αναγνώριση – SILVER βραβείο – για την Best Category Management Initiative, μια διάκριση που εδραιώνει περαιτέρω τη θέση της 3αλφα ως πρωτοπόρου στην αριστεία των προμηθειών. Εφαρμόζοντας καινοτόμες στρατηγικές διαχείρισης κατηγοριών, η εταιρεία απέδειξε την ικανότητά της να βελτιστοποιεί τους πόρους, να βελτιστοποιεί τις λειτουργίες και να παρέχει αξία στους ενδιαφερόμενους, προωθώντας παράλληλα τις αρχές της βιωσιμότητας.

Η κ. Κλαίρη Καραχάλιου, Διευθύντρια Προμηθειών της 3αλφα, παρέλαβε τα βραβεία στην τελετή απονομής. Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις έρχονται να επιβραβεύσουν τη συνεχή επιδίωξη αριστείας για την 3αλφα στο σύνολο των δραστηριοτήτων της, και όπως δήλωσε ο κ. Άγης Καραγεωργίου, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕΒΕ – 3αλφα: «Συγχαρητήρια στην ομάδα προμηθειών μας, είναι μεγάλη μας χαρά αλλά και τιμή να λαμβάνουμε τα σημαντικά αυτά βραβεία στα Procurement Excellence Awards 2024. Αυτές οι διακρίσεις αποτελούν απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσης της 3αλφα στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την αριστεία στις πρακτικές προμηθειών, αναγνωρίζοντας παράλληλα την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά ολόκληρης της ομάδας μας, η οποία προσπαθεί συνεχώς να ξεπερνά τα όρια, να υιοθετεί την καινοτομία και να παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα».