Ειδήσεις
Home / Top Slider / Ήρθε στην Ελλάδα η αμερικανική αλυσίδα «Buffalo Wings & Rings»

Ήρθε στην Ελλάδα η αμερικανική αλυσίδα «Buffalo Wings & Rings»

Η γνωστή αμερικανική αλυσίδα Buffalo Wings Rings, καταφθάνει στη Νέα Ερυθραία στο τέλος Μαΐου, φιλοδοξώντας να καταστήσει ένα νέο trend για τους λάτρεις των σπορ.

Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για ένα  all-American concept που ήδη έχει επεκταθεί σε πολλές χώρες και αποτελεί τη νέα πρόταση για τους λάτρεις του καλού φαγητού που θέλουν να  συνδυάσουν την έξοδό τους απολαμβάνοντας παράλληλα τα αγαπημένα τους αθλητικά γεγονότα.

Η επωνυμία της εταιρείας που διαχειρίζεται το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα, είναι BWR ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε με ιδιοκτήτη τον κ. Haytham David  και πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο για την Ελλάδα τον κ. Γιώργο Χόφμαν. Ο τελευταίος είναι γνωστός επιχειρηματίας στο χώρo της εστίασης, καθώς έχει αναπτύξει και άλλα γνωστά franchise brands. Όπως πληροφορούμαστε από την εταιρεία, πρόκειται για franchise με συμμετοχή και της μητρικής εταιρείας.

To Buffalo Wings & Rings είναι διάσημο για τα ομώνυμα “Wings” του, τις φτερούγες κοτόπουλου, φτιαγμένες με τις κλασσικές αμερικάνικες συνταγές που γεννήθηκαν στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης στα τέλη της δεκαετίας του 60. Στο χώρο του καταστήματος, έχουν στηθεί 31 οθόνες led –εκ των οποίων η μία είναι 82 ίντσες– οι οποίες θα προβάλλουν ταυτόχρονα αγώνες από διαφορετικά αθλήματα από όλο τον κόσμο.

Εκτός από τα wings που αποτελούν και την υπογραφή του Buffalo Wings & Rings, το μενού περιλαμβάνει συνταγές αμερικάνικης κουζίνας για όλα τα γούστα και για όλες τις ώρες της ημέρας. Τα γλυκά του καταλόγου έχει επιμεληθεί ο pastry chef Διονύσης Αλέρτας. Το σκηνικό συμπληρώνει το εντυπωσιακό bar όπου δύο βραβευμένοι bartenders έχουν δημιουργήσει λίστα με cocktails, ενώ οι λάτρεις της μπύρας θα μπορούν να απολαύσουν πάνω από 10 διαφορετικές ετικέτες. 

Στους 31 δέκτες του καταστήματος θα προβάλλονται αγώνες από όλο τον κόσμο, έχοντας εξασφαλίσει συνεργασίες με τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα στην Ελλάδα και διεθνώς.

Σημειώνεται ότι τα “Buffalo Wings & Rings” ιδρύθηκαν στο Σινσινάτι των Ηνωμένων Πολιτειών το 1984 και έκτοτε έχουν εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες sports εστιατορίων στην Αμερική. Τα τελευταία χρόνια άρχισε να επεκτείνεται και σε άλλες χώρες και πλέον διαθέτει πάνω από 80 καταστήματα σε ΗΠΑ και σε χώρες της Μέσης Ανατολής.  Το πρώτο μεγάλο της επεκτατικό βήμα στην Ευρώπη έγινε το 2017 ανοίγοντας το πρώτο της κατάστημα στη Λεμεσό.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin