Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / ΗΠΕΙΡΟΣ: Πρωτοστατεί στον αγώνα για την κατοχύρωση της Φέτας Π.Ο.Π. στην Αυστραλία 

ΗΠΕΙΡΟΣ: Πρωτοστατεί στον αγώνα για την κατοχύρωση της Φέτας Π.Ο.Π. στην Αυστραλία 

Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ συμμετείχε δυναμικά, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο περίπτερο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην έκθεση Global Table, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Μελβούρνη. Το συγκεκριμένο περίπτερο είχε στόχο την ενίσχυση της γνώσης, στην αγορά της Αυστραλίας, για τα παραδοσιακά προϊόντα γεωγραφικής προέλευσης, μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά, από τα οποία η Φέτα Π.Ο.Π. είναι το πιο ευρέως διαδεδομένο και δημοφιλές.

Η παρουσία στο περίπτερο ενισχύει την πρωτοβουλία του Γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Αυστραλία για την εκπαίδευση των Αυστραλών -φορέων, αλλά και καταναλωτών- σχετικά με τα ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά των Ελληνικών προϊόντων Π.Ο.Π.. Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ, η οποία έχει εξαγωγική δραστηριότητα στην Αυστραλία και δίνει εδώ και χρόνια μάχη για την κατοχύρωση της Φέτας Π.Ο.Π. στο εξωτερικό, δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π., με διάφορους τρόπους και να ενημερωθούν για τον τρόπο παραγωγής της και για το πώς εξασφαλίζεται η αυθεντική γεύση και εξαιρετική ποιότητά της.

Το περίπτερο επισκέφτηκαν ο Επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ασία και την Αυστραλία, κ. Lionel Mesnildrey, ο Επικεφαλής του Εμπορικού Τμήματος της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αυστραλία, κ. Cornelis Keijzer, και η Επικεφαλής του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών υποθέσεων του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Σίδνεϋ, κα. Κάτια Γκίκιζα.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin