Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / ΙΟΝ Φουντουκιού: Tα φουντούκια βρήκαν …τη  σοκολάτα τους

ΙΟΝ Φουντουκιού: Tα φουντούκια βρήκαν …τη  σοκολάτα τους

Η συνταγή για την απόλαυση μιας ΙΟΝ Φουντουκιού ξεκινάει από την πολύ προσεκτική επιλογή των φουντουκιών. Η ΙΟΝ διαλέγει μόνο εξαιρετικής ποιότητας φρέσκα φουντούκια, τα διατηρεί προφυλαγμένα και τους «φέρεται» με αγάπη μέχρι να πάρουν ολόκληρα τη θέση τους μέσα στη μοναδική σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ.

Βάζει όλη την τέχνη και το μεράκι της στο καβούρδισμα, γιατί είναι αυτό που αναδεικνύει τη γεύση και την ευωδιά των πλούσιων αυτών ξηρών καρπών.

Μέσα από το σωστό και αργό καβούρδισμα κάθε φουντούκι απελευθερώνει σταδιακά τα αρώματα και τα έλαιά του, σε ήπιες θερμοκρασίες και γίνεται αφράτο αλλά και τραγανό συνάμα. Όταν πάρει το χρυσόξανθο χρώμα ξέρουμε ότι αυτό το φουντούκι αξίζει την καλύτερη αυθεντική σοκολάτα γάλακτος να το αγκαλιάσει και να γίνουν ένα: Αυτή είναι η ανεπανάληπτη ΙΟΝ Φουντουκιού!

Κι αυτό γιατί η ΙΟΝ είναι η μόνη εταιρία στην Ελλάδα που ελέγχει όλη τη διαδικασία παραγωγής, από την εισαγωγή και επιλογή του σπόρου του κακάο, μέχρι το τελικό προϊόν.

Η ΙΟΝ Φουντουκιού στην χαρακτηριστική πράσινη συσκευασία κυκλοφορεί σε συσκευασίες 100g, 200g, 270g, sticks 35g και με στέβια.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin