Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η Real Consulting συμφώνησε με τη Β.Σ. Καρούλιας για την υλοποίηση Microsoft Dynamics 365

Η Real Consulting συμφώνησε με τη Β.Σ. Καρούλιας για την υλοποίηση Microsoft Dynamics 365

Η Real Consulting, Microsoft Gold Partner, καθώς και επιλεγμένος συνεργάτης της Microsoft για την υλοποίηση της ελληνικοποίησης των λύσεων Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management, προχώρησε σε συμφωνία για την υλοποίηση της λύσης Microsoft D365 για τις ανάγκες της Β.Σ. Καρούλιας, ηγέτιδας εταιρείας οίνων, μπίρας και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα.

Η διαθεσιμότητα των λύσεων Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management αποτελεί ορόσημο για την ελληνική αγορά, καθώς επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να χρησιμοποιούν την τεχνολογία αιχμής και το cloud της Microsoft για τις επιχειρήσεις προκειμένου να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Η λύση που θα υλοποιηθεί καλύπτει όλο το επιχειρησιακό εύρος της Β.Σ. Καρούλιας, και πιο συγκεκριμένα τη λογιστική παρακολούθηση των λειτουργιών της εταιρείας, την αυτοματοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών, τη διαχείριση αποθεμάτων, την υποστήριξη και δρομολόγηση των πωλήσεων, καθώς και την παρακολούθηση όλων των μεγεθών του Οργανισμού με σύγχρονες τεχνολογίες. Όλα αυτά μέσα από την ενιαία και ευέλικτη πλατφόρμα της Microsoft D365, που θα παρέχει στον οργανισμό πλήρη και σε πραγματικούς χρόνους εικόνα, αύξηση της παραγωγικότητας, καθώς και customer experience υψηλού επιπέδου μέσα από ένα μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον.

O Χρήστος Αργυρού, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Β. Σ. Καρούλιας, σημείωσε: «Η επιλογή της Β.Σ. Καρούλιας για την digitized υποδομή των επιχειρηματικών της διαδικασιών είναι μέρος του στρατηγικού της σχεδιασμού για τη βέλτιστη αντιμετώπιση της ψηφιακής επιχειρηματικότητας, την περαιτέρω ανάπτυξη της πελατοκεντρικής της φιλοσοφίας, και τη βέλτιστη διαχείριση όλων των επιχειρηματικών της πόρων. Πρόκειται για ακόμα μια επένδυση της Καρούλιας στην τεχνολογία – η οποία θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο για την αντιμετώπιση των επιχειρηματικών προκλήσεων του μέλλοντος και την επίτευξη των επιχειρηματικών της σχεδίων – με τη συνεργασία της εξειδικευμένης ομάδας της Real Consulting, που υλοποιεί την ελληνικοποιημένη λύση D365».

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter