Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η”Συνταγή της Μαγείας” από την Coca-Cola και τον chef Άκη Πετρετζίκη

Η”Συνταγή της Μαγείας” από την Coca-Cola και τον chef Άκη Πετρετζίκη

Η Συνταγή της Μαγείας είναι διαφορετική για τον καθένα μας, αλλά τα Κυριακάτικα τραπέζια με τους δικούς μας ανθρώπους έχουν πάντα κάτι ξεχωριστό. Είτε πρόκειται για μεσημεριανό με την οικογένεια, είτε για ένα απογευματινό τραπέζι με φίλους, οι Κυριακές μας φέρνουν πάντα λίγο πιο κοντά, θυμίζοντάς μας και πάλι όλα όσα έχουν πραγματική αξία.

Η CocaCola, στο πλαίσιο της διεθνούς της καμπάνιας η Συνταγή της Μαγείας, μας καλεί να θυμηθούμε το καλύτερο Κυριακάτικο γεύμα της ζωής μας και να λάβουμε μέρος στον νέο διαγωνισμό στο Instagram, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ζήσουμε ξανά αυτές τις ξεχωριστές στιγμές.

Τα βήματα συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι απλά. Μπες στο @cocacolagreece στο Instagram, κάνε comment κάτω από το σχετικό post και γράψε τα τρία συστατικά της δικής σου συνταγής της μαγείας, αναφέροντας: τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράστηκες το καλύτερο Κυριακάτικο σου γεύμα (φίλοι, οικογένεια, συγγενείς), το Κυριακάτικο φαγητό που απόλαυσες και φυσικά την παγωμένη Coca-Cola που συμπλήρωσε το γεύμα σου!

Ο αγαπημένος chef Άκης Πετρετζίκης μας καλεί να λάβουμε μέρος στον διαγωνισμό και η Coca-Cola θα αναλάβει να δημιουργήσει ξανά τα αγαπημένα γεύματα των νικητών, φέρνοντας κοντά τους δικούς τους ανθρώπους και ετοιμάζοντας και πάλι το αγαπημένο τους Κυριακάτικο τραπέζι, όπως τότε! Ο Άκης Πετρετζίκης θα βρεθεί στο σπίτι του πρώτου νικητή, για να μαγειρέψει αποκλειστικά για εκείνον και την παρέα του το Κυριακάτικο γεύμα της επιλογής τους και να κάνουν πραγματικότητα τη δική τους Κυριακάτικη συνταγή της μαγείας.

Λάβε κι εσύ μέρος στον διαγωνισμό και μοιράσου τη δική σου Κυριακάτικη Συνταγή της Μαγείας!

#RealMagic #RecipeForMagic

Δες εδώ το video του διαγωνισμού.