Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η κινητή καντίνα της μπύρας ΑΛΦΑ ολοκλήρωσε το ταξίδι της

Η κινητή καντίνα της μπύρας ΑΛΦΑ ολοκλήρωσε το ταξίδι της

Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Τραπέζι Πραγματικά Μαζί», η κινητή καντίνα της μπύρας ΑΛΦΑ, ταξίδεψε φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα με έναν και μόνο σκοπό. Να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, όπου ο χρόνος που περνάμε χωρίς το κινητό εξαργυρώνεται σε ένα γεύμα Πραγματικά Μαζί με τους ανθρώπους μας.

Η μπύρα ΑΛΦΑ μαζί με τον αγαπημένο σεφ Νίκο Θωμά, έκαναν ένα αληθινό κάλεσμα προς όλους, για ένα αλλιώτικο γεύμα. Για την είσοδο στην κινητή καντίνα, απαραίτητη προϋπόθεση: οι καλεσμένοι να αφήσουν τα κινητά τους στο ειδικά διαμορφωμένο κουτί της ΑΛΦΑ. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μοναδικές συνταγές που είχε ετοιμάσει αποκλειστικά για την μπύρα ΑΛΦΑ ο αγαπημένος σεφ και να ζήσουν ξεχωριστές στιγμές Πραγματικά Μαζί.

Τα δύο ξεχωριστά μενού, κλασικό και vegan, μαζί με παγωμένες ΑΛΦΑ ήταν η αφορμή που μας έφερε όλους πιο κοντά. Έτσι, γύρω από το ίδιο τραπέζι μοιραστήκαμε εμπειρίες, γέλια, ιστορίες, όνειρα και δημιουργήσαμε αναμνήσεις ξεχωριστές, μαζί με τους δικούς μας ανθρώπους.

Το ταξίδι της κινητής καντίνας ξεκίνησε στις 30 Ιουνίου στο Ζάππειο και ολοκληρώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 15 Ιουλίου. Ένα καλοκαίρι, πέντε προορισμοί και πάνω από 6.000 συμμετοχές. Από Ζάππειο, Φάληρο, μέχρι Χανιά, Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη, η κινητή καντίνας της ΑΛΦΑ χάρισε σε 600 τυχερούς μία ξεχωριστή και mobile free εμπειρία.

Αυτό το συναρπαστικό, γευστικό ταξίδι της κινητής καντίνας της ΑΛΦΑ ήρθε να θυμίσει σε όλους μας τι σημαίνει να περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί και να φέρει στη ζωή το μήνυμά της: ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΖΙ.