Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται την εταιρία Πρόκος στα μέλη της

Η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται την εταιρία Πρόκος στα μέλη της

Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ επεκτείνει την παρουσία της σε νέες κατηγορίες και εντάσσει στα Μέλη της την εταιρία Πρόκος Α.Ε., μια σημαντική εταιρία του κλάδου προϊόντων οικιακής χρήσης, που ενισχύει τη δυναμική και το όραμα της Κοινότητας για υγιή επιχειρηματικότητα και ανάδειξη του σύγχρονου παραγωγικού πολιτισμού της χώρας.

Η εταιρία Πρόκος Α.Ε. είναι μια αμιγώς Ελληνική επιχείρηση ιδρυθείσα το 1954 με την παραγωγική της δραστηριότητα να ξεκινά το 1960. Το νέο Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ δραστηριοποιείται στην Παραγωγή Χάρτινων Πιάτων και Χαρτοπετσετών εστιάζοντας κυρίως σε είδη πάρτι και είδη οικιακής χρήσης με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρία αποτελεί ηγέτη στην κατηγορία ειδών πάρτι σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και είναι αδειούχος σημάτων μεγάλων εταιριών όπως της Disney, Marvel, Lucas, Nickelodeon, Universal, DreamWorks, Hasbro, Mattel.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Πρόκος Α.Ε. έχει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών με όλους τους μεγάλους λιανέμπορους στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει στη δημιουργία μιας σειράς χάρτινων προϊόντων, φιλικών προς το περιβάλλον, τα οποία μπορούν είτε να ανακυκλωθούν είτε να κομποστοποιηθούν. Περιορίζοντας το αποτύπωμα των προϊόντων που παράγει, αποτελεί μια από τις ελάχιστες εταιρείες στην Ευρώπη που έχει τη δυνατότητα να παράγει τυπωμένα χάρτινα πιάτα τα οποία δεν έχουν πλαστική επικάλυψη και παράγονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Με την ένταξή της στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η εταιρία Πρόκος Α.Ε. συμβάλλει στο όραμα και στους στόχους της Κοινότητας, καθιστώντας το έργο της προώθησης της Ελληνικής επιχειρηματικότητας συλλογική υπόθεση.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter