Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η Coffee Island τώρα και στις Πυραμίδες της Γκίζας!

Η Coffee Island τώρα και στις Πυραμίδες της Γκίζας!

Η Coffee Island επεκτείνει την παρουσία της παγκοσμίως, δημιουργώντας ένα νέο «experience» κατάστημα στο Κάιρο, με θέα το μόνο από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου που στέκεται μέχρι και σήμερα: τις Πυραμίδες της Γκίζας!

Ο νέος προορισμός είναι κομμάτι ενός μοναδικού project για τα παγκόσμια δεδομένα. Πρόκειται για την ολική μεταμόρφωση του Πανοράματος της Γκίζας και τη δημιουργία  μίας «όασης» και μαγευτικής εμπειρίας, «ντυμένη» με τα ζεστά χρώματα της ιδιαίτερης αυτής τοποθεσίας, ώστε να είναι σε πλήρη αρμονία με αυτήν. Οι περισσότεροι από 14 εκ. επισκέπτες από όλο τον κόσμο θα μπορούν να κάνουν ένα αξιομνημόνευτο διάλειμμα, απολαμβάνοντας την ιστορικότητα των Πυραμίδων μέσω της μοναδικής ποιότητας για την οποία είναι γνωστή η Coffee Island!

Με αυτό το κατάστημα, η ελληνική αλυσίδα καφεστίασης αποδεικνύει ότι μπορεί να προσαρμόσει την εικόνα και το στυλ της, ώστε να παρέχει κάθε φορά μια νέα, πρωτοποριακή και φρέσκια εμπειρία, εναρμονισμένη με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται.

Η Coffee Island έχει επεκταθεί διεθνώς τα τελευταία χρόνια με σημαντική παρουσία σε τρεις ηπείρους. Με αυτόν τον τρόπο δίνει δυναμικά το στίγμα της και στην Αίγυπτο, έχοντας τρία καταστήματα σε διαφορετικές και ιδιαίτερες τοποθεσίες, στο Plaza Espana Mall στην πόλη Sheikh Zayed, στο Zamalek, αλλά και στο Mall of Egypt, προσθέτοντας τώρα και το νέο once-in-a-lifetime experience κατάστημα.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, Managing Director της Coffee Island, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι να καλωσορίσουμε επισκέπτες από κάθε γωνία της γης και να μοιραστούμε μαζί τους την αγάπη μας για ποιοτικό καφέ, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύουμε διεθνώς την ελληνική επιχειρηματικότητα. Το συγκεκριμένο για εμάς δεν είναι απλώς ένα κατάστημα, αλλά μια αλησμόνητη εμπειρία παγκόσμιας κλάσης. Ταυτόχρονα, είναι μία ευκαιρία να συνδεθούμε με ένα από τα ιστορικότερα μνημεία σε όλον τον πλανήτη, καθώς και να γίνουμε μέρος της αιγυπτιακής κουλτούρας και φιλοξενίας, προσφέροντας μοναδικές, αξέχαστες «Coffee Island» αναμνήσεις, σε όσους μας επισκεφτούν στον αξιοθαύμαστο αυτόν προορισμό!».