Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η brand καμπάνια της McDonald’s #MomentsWorthSharing  

Η brand καμπάνια της McDonald’s #MomentsWorthSharing  

Η νέα brand καμπάνια της McDonald’s #MomentsWorthSharing ζωντανεύει την υπόσχεση του brand να κάνει τις «απολαυστικές στιγμές εύκολες για όλους» (making delicious, feel-good moments easy for everyone).

Η καμπάνια εστιάζει σε όλες τις μικρές, καθημερινές (αλλά και πολύτιμες) στιγμές που μοιραζόμαστε με την παρέα, δείχνοντας πώς απλές συνήθειες γίνονται πιο ευχάριστες (και απολαυστικές) με τα αγαπημένα μας προϊόντα McDonald’s. Μπορεί να μείνεις στο σπίτι και να απολαύσεις McDonald’s με το McDelivery, να κάνεις μια γρήγορη στάση στο 24ωρο McDrive πριν τη βραδινή έξοδο ή να φας στο αγαπημένο σου εστιατόριο McDonald’s. Τα McDonald’s είναι πάντα εκεί και σε κάθε περίσταση – ιδίως για όλες εκείνες τις στιγμές που αξίζει να μοιράζεσαι (#MomentsWorthSharing).

Η καμπάνια δημιουργήθηκε από τη DDB Athens και περιλαμβάνει τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ, ψηφιακή και υπαίθρια διαφημιστική εκστρατεία, αλλά και επικοινωνία εντός του εστιατορίου.

Η έμπνευση προήλθε από την απλή αλλά ισχυρή διαπίστωση ότι η καθημερινότητά μας αποτελείται από χιλιάδες μικρές στιγμές, κυρίως από αυτές που μοιραζόμαστε με τους άλλους• και η McDonald’s ως δημιουργός όμορφων στιγμών αποτελεί τον ιδανικό καμβά για αυτές. Εκείνα τα πρωινά νωρίς που μας βρίσκουν με ένα Cheeseburger στο χέρι, μια βόλτα στο McDrive με τη μουσική στο τέρμα, οι πατάτες που μας έκλεψαν ενώ βλέπαμε ταινία, οι αυθόρμητες φωτογραφίες, τα ατέλειωτα chats, τα γέλια, τα αστεία stories στα social media. Αυτές είναι οι στιγμές που μας διαμορφώνουν: οι στιγμές που αξίζει να μοιραζόμαστε.

Μπορείτε να δείτε την ταινία εδώ και να μάθετε περισσότερα για την καμπάνια εδώ.

Και επειδή τα καλά πράγματα αξίζει να μοιράζονται, απολαύστε γευστικές στιγμές με την προσφορά 1+1 Chicken McNuggets (6 τμχ.) και ανακαλύψτε περισσότερες απολαυστικές προσφορές αποκλειστικά στο McDonald’s Αpp!

Κατεβάστε το McDonald’s App εδώ: mcdonaldsapp.gr/stores

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin