Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Ήπειρος: Τρία χρυσά βραβεία στο Athens Cheese and Food Festival 2016

Ήπειρος: Τρία χρυσά βραβεία στο Athens Cheese and Food Festival 2016

Σε συνέχεια της διεθνούς βράβευσης της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ στα φετινά International Cheese Awards, τρεις ακόμη σημαντικές, εγχώριες διακρίσεις έρχονται να προστεθούν στο ενεργητικό της εταιρείας. Συγκεκριμένα, η Φέτα Π.Ο.Π. ΗΠΕΙΡΟΣ με 40% λιγότερο αλάτι*, το Γιδοτύρι και το Ταλαγάνι απέσπασαν χρυσό βραβείο στις κατηγορίες «Λευκό Τυρί Άλμης» και «Τυρί Σχάρας», στο πλαίσιο του Athens Cheese and Food Festival 2016.

Ο 4ος Διαγωνισμός Ελληνικών Τυριών και Γαλακτοκομικών προϊόντων (Athens Cheese and Food Festival) πραγματοποιήθηκε στις 14-16 Οκτωβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στόχος του διαγωνισμού είναι όχι μόνο η ανάδειξη του πλούτου και της ποιότητας των ελληνικών τυριών, αλλά και η γνωριμία και προώθηση των διαφορετικών κατηγοριών ελληνικών τυριών στο καταναλωτικό και εμπορικό κοινό.