Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η Χρυσή Σούπα Σαλιγκαριού παρουσιάστηκε στην Food Expo

Η Χρυσή Σούπα Σαλιγκαριού παρουσιάστηκε στην Food Expo

Ο χρυσός ως τροφή με αντιοξειδωτικές ιδιότητες αποτελεί τη νέα τάση στην γαστρονομία στο εξωτερικό και τώρα και στην Ελλάδα.
Η “Χρυσή Σούπα Σαλιγκαριού” από τον Γιάννη Μπαλωμένο, από την Αμφίκλεια παρουσιάστηκε στη διεθνή έκθεση Food Expo και προκάλεσε το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.
Τα σαλιγκάρια ως πρώτη ύλη για το προϊόν παράγονται από την Helixir Snail.