Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η McDonald’s παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης BigWinz

Η McDonald’s παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης BigWinz

Η McDonald’s Greece συνεχίζει το ταξίδι της ψηφιακής καινοτομίας. Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα της εφαρμογής McDonalds app τον Μάιο 2017, η McDonald’s συνεχίζει να αναζητά και να επενδύει σε ψηφιακές δυνατότητες που προσφέρουν ευκολία, μεγαλύτερη αξία και διασκέδαση στους πελάτες της.

Η McDonald’s δημιούργησε το BigWinz, το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης με πόντους, το οποίο ανταμείβει τους πελάτες της με αγαπημένα προϊόντα McDonald’s.

Τώρα, κάθε επίσκεψη στα McDonald’s φέρνει πόντους!

Το πρόγραμμα λειτουργεί αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής McDonald’s και δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να κερδίσουν πόντους με τις αγορές τους και να τους εξαργυρώσουν με απολαυστικές ανταμοιβές.

Η διαδικασία είναι απλή. Κατεβάστε δωρεάν το McDonalds app και μπείτε στο πρόγραμμα επιβράβευσης BigWinz. Κάντε εγγραφή για να αποκτήσετε την ψηφιακή σας κάρτα με τον προσωπικό σας QR code και σε κάθε αγορά σας σκανάρετε τον κωδικό σας στο ταμείο ή στο kiosk αυτόματης παραγγελίας για να μαζέψετε πόντους. Για κάθε αγορά αξίας 1 €, ο κάτοχος της κάρτας κερδίζει 10 πόντους. Με την πρώτη αγορά με την ψηφιακή σας κάρτα κερδίζετε επιπλέον 25 πόντους.

Μέσα στην ενότητα Deals του McDonald’s app παρουσιάζονται όλες οι ανταμοιβές ανάλογα με τους πόντους που συγκεντρώνετε.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin