Ειδήσεις
Home / Top Slider / Η Foodrinco αναλαμβάνει την διανομή του Nestea

Η Foodrinco αναλαμβάνει την διανομή του Nestea

Η Nestlé Waters και η Foodrinco ανακοινώνουν την μεταξύ τους συμφωνία για την αποκλειστική διανομή του NESTEA® στην ελληνική αγορά. Η συνεργασία θα αρχίσει να ισχύει από τον  Ιανουάριο 2018, μετά την λύση της κοινοπραξίας Beverage Partners Worldwide, οπότε η Foodrinco θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την διανομή του NESTEA®. Μέχρι αυτή την ημερομηνία, η κοινοπραξία θα συνεχίσει να διαχειρίζεται όλες τις τρέχουσες δραστηριότητες.

Η εμπειρία που έχει αποκομίσει από την μακροχρόνια σχέση της με την Nestlé Waters στην Ελλάδα, καθώς και η βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς, καθιστούν την Foodrinco έναν ισχυρό συνεργάτη της Nestlé για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης διανομής και τη συνέχιση της ανάπτυξης του brand NESTEA® στην Ελλάδα.

«Είμαι ευτυχής που είμαστε σε θέση να συνεργαστούμε με την Foodrinco σε αυτή τη σημαντική αγορά για το NESTEA®. Η ευελιξία και η ικανότητά τους θα μας επιτρέψουν να ενισχύσουμε το NESTEA®, φέρνοντας συναρπαστικές καινοτομίες στην Ελληνική αγορά», δήλωσε ο Gareth Jones, Head of Tea της Nestlé Waters.

«Η ανακοίνωση της συνεργασίας μας με την Nestlé Waters αποτελεί για εμάς την καλύτερη δυνατή ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης χρονιάς», δήλωσε ο Γιώργος Βυτόγιαννης,  Διευθύνων Σύμβουλος της Foodrinco. «Ο απόλυτος ηγέτης στον κλάδο του εμφιαλωμένου νερού παγκοσμίως εμπιστεύεται στην Foodrinco αποκλειστικά ένα ακόμα κορυφαίο brand της, για την πολυετή εμπειρία της εταιρείας μας στη διανομή και προώθηση κορυφαίων μαρκών, το άρτια οργανωμένο δίκτυο logistics, αλλά και τις σχέσεις εμπιστοσύνης και την αξιοπιστία που έχει κτίσει τα τελευταία 25 χρόνια η παρουσία της στην αγορά. Δεσμευόμαστε για ένα ισχυρό νέο ξεκίνημα για το brand NESTEA® στην Ελληνική αγορά».

Σχετικά με τη Nestlé Waters

Η Nestlé Waters, που ιδρύθηκε το 1992, είναι ο τομέας εμφιαλωμένου νερού του ομίλου Nestlé και η νούμερο ένα εταιρεία εμφιαλώσεως νερού παγκοσμίως (πωλήσεις 7,9 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων το 2016). Η Nestlé Waters απασχολεί περισσότερους από 33.000 εργαζόμενους παγκοσμίως. Με περισσότερες από 95 μονάδες παραγωγής σε 34 χώρες σε όλο τον κόσμο, η Nestlé Waters διαθέτει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο 49 εμπορικών σημάτων, όπως Nestlé Pure Life, Perrier, S. Pellegrino, Acqua Panna, Vittel, Poland Spring, Buxton, Sao Laurenço, La Vie ή Erikli. Για περισσότερες πληροφορίες: www.nestle-waters.com.

 

Σχετικά με την Foodrinco

Η εταιρεία Foodrinco, μέλος του ομίλου επιχειρήσεων ΒΥΤΟΓΙΑΝΝΗ, δραστηριοποιείται στον τομέα της προώθησης και πώλησης ποτών και ροφημάτων, και συγκεκριμένα στη διανομή και προώθηση προϊόντων κορυφαίων εταιρειών στην ελληνική αγορά, όπως η NESTLÉ WATERS (Κορπή, Perrier, San Pellegrino, Acqua Panna, Contrex, Vittel), τα οινοποιεία ΚΤΗΜΑ ΠΑΛΥΒΟΥ (Νεμέα), ΚΤΗΜΑ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ (Νάουσα), ΚΤΗΜΑ ΚΟΚΟΤΟΥ (Αττική), η ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΣ (Τύρναβος), το Relaxation Drink TRANQUINI και το Ενεργειακό Ποτό XL. Για περισσότερες πληροφορίες: www.foodrinco.gr.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin