Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / H 3αλφα για πρώτη φορά στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Anuga

H 3αλφα για πρώτη φορά στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Anuga

H 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΒΕΕ, η εταιρεία με την ηγετική θέση στην ελληνική αγορά στον κλάδο ρυζιών και οσπρίων, συμμετέχει για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Anuga. Η μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση τροφίμων και ποτών φέτος θα λάβει χώρα από τις 9 μέχρι τις 13 Οκτωβρίου 2021 στην Κολωνία. Εκτός από τη φυσική παρουσία της, η 3αλφα θα δώσει δυναμικά το παρών και στην ψηφιακή μορφή της έκθεσης, Anuga @home.

Η συμμετοχή στην Anuga αποτελεί στρατηγική απόφαση για την 3αλφα με στόχο την ανάπτυξη νέων αγορών και τη διεύρυνση της εξαγωγικής της δραστηριότητας, που αυτή τη στιγμή ανέρχεται σε 25 χώρες. Άλλωστε πρόκειται για τη σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα του κλάδου. Ένα κορυφαίο σημείο συνάντησης παραγωγών, λιανεμπόρων και επιχειρήσεων τροφίμου παγκοσμίως. Στην εποχή που διανύουμε και λόγω covid–19, οι διατροφικές τάσεις έχουν αλλάξει σημαντικά. Η υγιεινή, πιο βιώσιμη, διατροφή κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Στην Ελλάδα, αυτός ο τρόπος ζωής είναι συνώνυμος με την 3αλφα. Η εταιρεία παράγει προϊόντα υψηλής και προστιθέμενης διατροφικής αξίας χρησιμοποιώντας τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής. Έχοντας ως στόχο της να φτάσει με την ποιότητά της σε κάθε σημείο του πλανήτη, η 3αλφα τοποθετεί στο προσκήνιο τα όσπρια και τα ρύζια της αναδεικνύοντας την αξία της μεσογειακής διατροφής και της ευζωίας που προσφέρει.

Οι επισκέπτες της Anuga θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ποικιλία των προϊόντων της 3αλφα όπως τα όσπρια από κάθε γωνιά της γης και της «Ομάδας Ελλήνων Παραγωγών 3αλφα», την κλασική σειρά ρυζιών, τα αρωματικά ρύζια «Γεύσεις του Κόσμου» και τα έτοιμα φυσικά! όσπρια μαγειρεμένα στον ατμό, στο περίπτερο της εταιρείας που θα βρίσκεται στο Hall 10.2, Stand: G020 (2ος όροφος) στο τμήμα του Fine Food.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter