Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Guinness: Πάνω από 200 εκδηλώσεις στην Ελλάδα για την ημέρα του Αγ. Πατρικίου

Guinness: Πάνω από 200 εκδηλώσεις στην Ελλάδα για την ημέρα του Αγ. Πατρικίου

Λίγο πριν από τη μεγάλη μέρα της 17η Μαρτίου, η Guinness καλεί όλους τους φίλους της να γιορτάσουν μαζί την ημέρα του Αγίου Πατρικίου (St Patrick’s Day), μια γιορτή συνυφασμένη με το πνεύμα της παρέας και της διασκέδασης. Σε όλο τον κόσμο, από το Δουβλίνο έως το Ντουμπάι, το Λονδίνο ως τη Λίμα και το Σύδνεϋ ως το Παρίσι, πάνω από 70 εκατομμύρια άνθρωποι συναντιούνται κάθε χρόνο την ίδια ημερομηνία και αφιερώνουν λίγο χρόνο στους φίλους τους με συνοδεία ένα ποτήρι Guinness.

Φέτος, ειδικά για την  ημέρα του Αγίου Πατρικίου διοργανώνονται πάνω από 200 εκδηλώσεις και πάρτι σε όλη την Ελλάδα, ένας αριθμός ρεκόρ για τη χώρα μας. Μπείτε στη σελίδα της Guinness στο Facebook  και ανακαλύψτε το πιο κοντινό σε εσάς event που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Μαρτίου:

https://www.facebook.com/pg/GuinnessGreece/events/

H Guinness, η θρυλική μαύρη stout, συνδέεται στενά με την ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Εκτός από τις κοινές ιρλανδικές ρίζες, η Guinness αιχμαλωτίζει το πραγματικό πνεύμα της ημέρας, που συνοψίζεται στην εικόνα μιας παρέας που υψώνει ψηλά τα ποτήρια της γιορτάζοντας τη φιλία και τις στιγμές χαράς που την ενώνουν.

Η Διευθύντρια Προϊόντος της Guinness στην Ελλάδα, Γεωργία Ασκητοπούλου δήλωσε: «Η Guinness δεν βρίσκεται τυχαία στο επίκεντρο των παγκόσμιων εορτασμών για την ημέρα του Αγίου Πατρικίου δεδομένου ότι είναι η πιο αγαπημένη μπίρα των Ιρλανδών αλλά και η No1 μαύρη μπίρα στον κόσμο! Και αυτή τη χρονιά προσκαλούμε όλες τις παρέες σε όλη την Ελλάδα να συναντηθούν και να τα πουν με  ένα ποτήρι Guinness! Οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται φέτος για την ημέρα ξεπέρασαν όλα τα ρεκόρ και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για αυτό. Επιθυμία μας είναι να υπάρχει τουλάχιστον μια εκδήλωση για την ημέρα του Αγίου Πατρικίου δίπλα στον καθένα».

Από το 1759, όταν ο Arthur Guinness υπέγραψε το μισθωτήριο διάρκειας 9.000 χρόνων για το St James’s Gate Brewery στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, έως και σήμερα, η Guinness έχει μείνει πιστή στο όραμά της να παράγει μια ξεχωριστή μπίρα, εξαιρετικής ποιότητας, κινητοποιημένη από ένα πνεύμα καινοτομίας. Σε όλα τα στάδια της παραγωγής, ο αγώνας για την τελειότητα είναι συνεχής. Πλούσια και κρεμώδης, με ένα ξεχωριστό ρουμπινί σχεδόν μαύρο χρώμα και χαρακτηριστικό βελούδινο αφρό, η Guinness Draught είναι η Guinness μπίρα με τις υψηλότερες πωλήσεις και το παραδοσιακό ποτό της ημέρας του Αγίου Πατρικίου.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter