Ειδήσεις
Home / Top Slider / Greek Taste Beyond Borders: 1st Business Networking Forum

Greek Taste Beyond Borders: 1st Business Networking Forum

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1st BUSINESS NETWORKING FORUM του GREEK TASTE BEYOND BORDERS στο Ecali Club στις 28 Ιανουαρίου 2019 με τίτλο «Global Taste 2019» υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Στο κλειστού χαρακτήρα forum του GTBB συμμετείχαν εταιρίες ηγήτορες, όπως η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, το Ούζο Πλωμάρι, τα Πλαστικά Θράκης Pack, η εταιρία Κρι Κρι, επίσης Αφοί Χαϊτογλου, Πίνδος (κοτόπουλα), Olympic Foods, Κρασιά – Οινοποιίες όπως Βασιλείου, Boutari, Τσικρικώνη, Ζαχαριά και συνολικά 200 εταιρίες επιφανών επιχειρηματιών – premium brands.

Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή Κινέζων key partners του GTBB από τον χώρο του γαστρονομικού τουρισμού και της εστίασης, όπως και επενδυτές από την Κύπρο και την Ιταλία.

Πρόκειται για το πληρέστερο και πιο επιτυχημένο παγκόσμιο business network με σύμβολο την Χρυσή Σπείρα του Greek Taste Beyond Borders, που αναφέρεται στην παγκόσμια ανάπτυξη και το κλειδί για το άνοιγμα των αγορών προς τους market leaders και τα premium brands.

Ο Φίλιππος Κούτρας παρουσίασε την branding στρατηγική για τους Market leaders εξαγωγείς της Ελληνικής αγοράς, η οποία είναι σχεδιασμένη με σκοπό οι πρώτοι να έχουν την υψηλή αναγνώριση στις ξένες αγορές, που προσφέρει η Χρυσή Σπείρα του GTBB, μέσα από μια σειρά certifications που ακολουθούν μια στόχευση υψηλής ακρίβειας και συνέπειας με trademark licensing.

Στην ουσία το GTBB λανσάρισε σύγχρονους τίτλους – certifications όπως το πιλοτικό certification του GTBB «Certification of Value & Quality- GTBB» με τη Χρυσή Σπείρα, το «Ambassador of Greek Τaste – Title of Honor », το Ambassador for Greek Gastronomy» και το διεθνές «Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy– Title of Honor ». Κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, συμβαδίζοντας παράλληλα με ένα παγκόσμιο business network που δρα στρατηγικά και αποτελεσματικά με διαρκώς αναπτυσσόμενη τάση.

Ομιλητές του forum και μέλη του GTBB ήταν οι: κ. Φίλιππος Κούτρας ιδρυτής και CEO του Estiatoria.gr – GTBB, o CEO του Ecali Club κ. Γιάννης Γεωργακάκης, ο Πρόεδρος του Ελληνοκαναδικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Κατσιγιάννης, ο διεθνής Chef κ. Μίλτος Καρούμπας «Ambassador of Taste for the Greek Gastronomy 2018», ο κ. Κωνσταντίνος Κάρμανι «Managing Partner Plumef Ltd» και ο κ. Ερρίκος Γιακουμάτος (Marketing Manager του GTBB).

Ιδιαίτερη τιμή για το forum και το GTBB αποτέλεσε η παρουσία και ομιλία του διεθνούς μουσικοσυνθέτη κ. Θανάση Πολυκανδριώτη, ενός παγκόσμιου καλλιτέχνη που κουβαλάει με τις συνθέσεις του και το έργο του τον σύγχρονο Ελληνικό πολιτισμό, και το επίσημο νέο ότι συνέθεσε τον «ύμνο» του Greek Taste Beyond Borders ο οποίος παρουσιάστηκε κατά την δεξίωση και κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού .

Αναγγέλθηκε επίσης το 2nd INTERNATIONAL BUSINESS NETWORKING FORUM – GLOBAL TASTE 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για τις 4 Μαρτίου του 2019 αποκλειστικά για εταιρίες από την βιομηχανία των τροφίμων και του γαστρονομικού τουρισμού.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin