Ειδήσεις
Home / Logistics / GEFCO: Βράβευση για την εφαρμογή “My Car Is There”

GEFCO: Βράβευση για την εφαρμογή “My Car Is There”

Ο όμιλος GEFCO, παγκόσμιος προμηθευτής υπηρεσιών βιομηχανικής εφοδιαστικής αλυσίδας και ηγέτης στα logistics της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ευρώπη, βραβεύτηκε ως “Innovation Leader” στο συνέδριο Automotive Logistics Europe 2018 στη Βόννη της Γερμανίας στις 12 Ιουνίου 2018.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Automotive Logistics Europe, η GEFCO παρουσίασε, μαζί με άλλα επτά επιτεύγματα, την καινοτόμο λύση μεταφοράς αυτοκινήτου ‘My Car Is There’ η οποία βραβεύτηκε ως Innovation Leader από επιτροπή 23 ηγέτες από τον χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας της αυτοκινητοβιομηχανίας, εξειδικευμένους συμβούλους, καθηγητές Πανεπιστημίου και εκπροσώπους διεθνών φορέων.

Το My Car Is There (MCIT) είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει σε έναν πελάτη να οργανώσει την μεταφορά από πόρτα σε πόρτα ενός και μόνο αυτοκινήτου μέσω ενός smart phone. Η τεχνολογία βασίζεται σε μια λύση ψηφιακής πλατφόρμας για την εξυπηρέτηση της αγοράς business-to-business (B2B) και business-to-consumer (B2C) για τη μεταφορά μεμονωμένων αυτοκινήτων. Με λίγα μόνο κλικ, η τεχνολογία MCIT επιτρέπει σε έναν ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου να οργανώνει την παραλαβή και την παράδοση ενός αυτοκινήτου σε οποιοδήποτε προορισμό με ευκολία παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο και με ευκολία ίχνους .

Η κριτική επιτροπή της Automotive Logistics Europe χαρακτήρισε το MCIT ως «μια πραγματική επανάσταση στις επιχειρήσεις μεταφορών» και ένα σημαντικό συνδυασμό επιχειρηματικού μοντέλου, καινοτομίας διαδικασιών και νέας τεχνολογίας που δίνεις λύσεις. “Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τη βράβευσή μας ως Innovation Leader για το ‘My Car Is There’, δήλωσε ο Emmanuel Arnaud, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ. «Στη GEFCO ενθαρρύνουμε και καλλιεργούμε μια κουλτούρα καινοτομίας μέσα στις ομάδες μας και το MCIT είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το τί μπορούμε να επιτύχουμε όταν συνεργαζόμαστε».

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin