Στο πλαίσιο της έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017 (Αθήνα, ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ), η ΦΙΛΑΙΟΣ (Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου) και το ΙΕΓ (Ινστιτούτο Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού & Γαστρονομίας) είναι συνδιοργανωτές σε Ημερίδα με τίτλο: “Εξωστρέφεια-Μάρκετινγκ & Ελληνική Γαστρονομία”, την Παρασκευή 27/1/17 και ώρα 12:-14:00.
To το πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικές εισηγήσεις, ειδικού ενδιαφέροντος και συγκεκριμένα:
ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ
12:00 – 12:15 Χαιρετισμοί εκπροσώπων ΔΣ των συνδιοργανωτών.
12:15 – 12:30 “BRANDING & MARKETING: Mόδα ή Aναγκαιότητα;”,
Νίκος Κόκκινος, Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων.
12:30- 12:45 “Χρηματοοικονομική ανάλυση του κλάδου ελαιολάδου: Επίπεδο βιωσιμότητας των επιχειρήσεων εν μέσω κρίσης (Ανακοίνωση αποτελεσμάτων σχετικής έρευνας της FBS)”.
Δημήτρης Καμπούρης, Γενικός Διευθυντής F.B.S, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ειδικός επιστήμονας σε θέματα χρηματοοικονομικής διοίκησης και εξυγίανσης επιχειρήσεων.
12:45- 13:00 «Ανάπτυξη της αγοράς ελαιολάδου στη Ρωσία».
Κωνσταντίνος Πορτοκάλης, Οικονομολόγος, Δημοσιογράφος, Υπεύθυνος ανάπτυξης εργασιών και επικοινωνίας της FBS.
13:00- 13:15 «Επτανησιακή Γαστρονομία & Τουρισμός».
Κωνσταντίνος Μουζάκης, Executive chef, Μέλος ΙΕΓ.
13:15- 13:30 «Το Ελαιόλαδο στην Γαστρονομία».
Στέλλα Θεοδοσίου, Στέλεχος ΣΕΒΙΤΕΛ, Μέλος ΦΙΛΑΙΟΣ
13:30 – 14:00 Ερωτήσεις – Συζήτηση
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ : Δημήτρης Μιχαϊλίδης, Δημοσιογράφος.