Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Έρευνα ανακηρύσσει την Chiquita την πιο γευστική και αναγνωρίσιμη μπανάνα στην Ελλάδα

Έρευνα ανακηρύσσει την Chiquita την πιο γευστική και αναγνωρίσιμη μπανάνα στην Ελλάδα

“Έχοντας καταβάλλει αδιάκοπες προσπάθειες αυτές τις δεκαετίες για να διασφαλίσουμε ότι οι μπανάνες Chiquita διαθέτουν premium γεύση και ποιότητα, είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε τα αποτελέσματα της νέας έρευνας της Kantar, που αποδεικνύουν το πάθος και την περηφάνεια που βάζουμε στην ενασχόλησή μας με αυτό το λατρεμένο φρούτο, ώστε να γίνει η καλύτερη μπανάνα που υπάρχει στην αγορά”, αναφέρει η Chiquita σε ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά:

“Η στενή σχέση που έχουμε χτίσει με τους καταναλωτές τα τελευταία 150 χρόνια και η διαρκής προσπάθεια να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε όλους τους λάτρεις της μπανάνας παγκοσμίως, είναι αυτά που μας παρακινούν να συνεχίζουμε να αποτελούμε την προτιμώμενη επιλογή μπανάνας για την καθημερινότητα κάθε καταναλωτή.

Η έρευνα που στην ελληνική αγορά διενεργήθηκε μέσα στο 2020 από την Kantar, έδειξε ότι οι μπανάνες Chiquita υπερέχουν του ανταγωνισμού στα περισσότερα πεδία. Παρακάτω, μερικά από τα κυριότερα ευρήματα της έρευνας:

  • Η Chiquita είναι η πιο αναγνωρίσιμη μάρκα μπανανών στην Ελλάδα με ποσοστό που αγγίζει το 99%.
  • Οι καταναλωτές που αγοράζουν μπανάνες Chiquita είναι 3 φορές πιο πιστοί στην μάρκα, από αυτούς που αγοράζουν την επόμενη καλύτερη εναλλακτική.
  • Η Chiquita ξεπερνά των ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα καταναλωτικής δέσμευσης, δηλαδή στα πεδία γεύσης, ποιότητας και εμπιστοσύνης προς τη μάρκα και μάλιστα με διαφορά.
  • Οι καταναλωτές πιστεύουν πως, τόσο πριν, όσο και μετά το άνοιγμα της μπανάνας, οι μπανάνες Chiquita είναι εμφανισιακά ομορφότερες και έχουν καλύτερα αρώματα έναντι των ανταγωνιστικών που κυκλοφορούν στην αγορά.
  • Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι μπανάνες Chiquita υπερείχαν σε γεύση, ποιότητα, αρώματα και εμφάνιση, τόσο όταν οι καταναλωτές γνώριζαν την μάρκα κατά τη γευστική δοκιμή, όσο και κατά τη διάρκεια τυφλής δοκιμής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια ήταν τα αποτελέσματα των ερευνών που διενεργήθηκαν και σε πολλές ακόμη χώρες, αποδεικνύοντας ότι η Chiquita αποτελεί την πιο αναγνωρίσιμη μάρκα στον κλάδο παγκοσμίως, με τις μπανάνες της να φημίζονται για την ανώτερη γεύση και υψηλή ποιότητά τους.

Συμπερασματικά, τα ευρήματα της έρευνας αποδεικνύουν ότι δεν είναι όλες οι μπανάνες ίδιες. Με βάση αυτό θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε, ώστε η Chiquita να παραμείνει η καλύτερη δυνατή επιλογή για τον καταναλωτή. Παράλληλα με τις εντατικές ενέργειες προς τη βιωσιμότητα, από τότε που υιοθετήσαμε τις Βασικές Αρχές μας το 1990, εστιάζουμε και στο να διασφαλίσουμε ως εταιρεία ότι προσφέρουμε ηγεσία, εμπνέουμε εμπιστοσύνη και αξιοπιστία, και ταυτόχρονα δημιουργούμε μεγάλη προστιθέμενη αξία μέσω με την γεύση και ποιότητα του προϊόντος μας.

Κάθε φορά που οι καταναλωτές βλέπουν το εμβληματικό Μπλε Αυτοκόλλητο πάνω στις μπανάνες μας επιλέγουν με σιγουριά ένα τσαμπί για το καλάθι τους, γνωρίζοντας ότι καταναλώνουν τις καλύτερες μπανάνες στον κόσμο. Εμείς στην Chiquita είμαστε υπερήφανοι για τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλουμε, θέλοντας να ξεπερνάμε διαρκώς τις προσδοκίες των καταναλωτών με κάθε μπανάνα που καταναλώνουν”.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.chiquita.gr ή τις σελίδες μας σε Instagram και Facebook.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin