Το καινοτόμο βόειο κρέας «Άρωμα 3» είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, εκπρόσωποι του έντυπου & ηλεκτρονικού τύπου και τηλεοπτικών καναλιών, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Το συγκεκριμένο προϊόν προήλθε έπειτα από συνεργασία της Φάρμας Κουτσιώφτη με το τμήμα ζωοτεχνίας της κτηνιατρικής σχολής του Α.Π.Θ. Ο κ. Ζουμπανέας Ευάγγελος, γνωστός διαιτολόγος και η διατροφολόγος Παπαβασιλείου Κλαίη, μίλησαν για τα ωφέλιμα διατροφικά στοιχεία του συγκεκριμένου μοσχαρίσιου κρέατος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η κυρία Αγγελική Τζερβενή- Γούση, ομότιμη καθηγήτρια του εργαστηρίου ζωοτεχνίας της κτηνιατρικής σχολής του Α.Π.Θ. και ο κ. Φορτομάρης Πασχάλης, αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος, οι οποίοι συνέβαλαν σημαντικά σε όλη την έρευνα προκειμένου το βόειο κρέας της Φάρμας Κουτσιώφτη να είναι πλούσιο σε Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα και να ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο άρωμα του αλλά και για τη γεύση του.
Τις «γευστικές» εντυπώσεις κέρδισε τόσο το καρπάτσιο όσο και το σοταρισμένο φιλέτο. Από την εκδήλωση δεν μπορούσε να απουσιάζει ο κ. Γιούλης Κουτσιώφτης, εξηγώντας στους καλεσμένους τον ειδικό τρόπο εκτροφής των μόσχων στον οποίο οφείλεται και η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου κρέατος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Άρωμα 3», με φορέα υλοποίησης την εταιρεία Οικονομοτεχνική Ε.Π.Ε.