Ο Γρηγόρης ξεχώρισε στα φετινά Food Experts Awards (FEA), αποσπώντας 9 διακρίσεις, που επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή του να προσφέρει στους καταναλωτές γευστικά, ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα.
Συγκεκριμένα ο Γρηγόρης διακρίθηκε με:
- Τρία βραβεία Best in Taste Customer’s Choice, για την ποιότητα και τη γεύση των: Freddo Espresso, Σπανακοτυρόπιτα χωριάτικη της γιαγιάς Άρτεμης, χειροποίητη Γραβιερόπιτα.
- Food Safety Culture Stand Out, για την κουλτούρα και την αδιάκοπη αφοσίωσή του στην ασφάλεια τροφίμων.
- Food Product Integrity Stand Out, για την ακεραιότητα των προϊόντων του.
- Excellence in Promoting Sustainability, για τις βιώσιμες πρακτικές που υιοθετεί.
- Excellent Food Related Training Scheme, για την καινοτόμο και υψηλών προδιαγραφών εκπαίδευση που εφαρμόζει σχετικά με την παραγωγή τροφίμων.
- Top Customer Centricity, για τις διαδικασίες που εφαρμόζει στην άριστη εξυπηρέτηση των συνεργατών του franchisee και των καταναλωτών.
- Τιμητικό βραβείο James Lind FEA 2024 στην Άννα Κολυβά, Γενική Διευθύντρια της Γρηγόρης, για την μακρόχρονη και εμπνευσμένη συμβολή της στην προώθηση της καλής διατροφής και του wellbeing στον κλάδο της εστίασης.
Ο θεσμός των Food Experts Awards, που οργανώνεται από το Cibum.gr, επιβράβευσε την καινοτόμο εργασία στον τομέα των τροφίμων, σε μία εντυπωσιακή Τελετή Απονομής που έλαβε χώρα το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στην έκθεση Food & Drinks by Detrop της HELEXPO.
Οι διακρίσεις στα Food Experts Awards 2024 επιβεβαιώνουν την προσήλωση του Γρηγόρη στην ποιότητα, τη βιωσιμότητα και την ασφάλεια, θέτοντας υψηλά πρότυπα στον κλάδο της εστίασης.