Ειδήσεις
Home / Retail / ΕΒΟΛ: Οργάνωση διαμαρτυρίας έξω από Μαρινόπουλο – Σφράγισε επιταγές

ΕΒΟΛ: Οργάνωση διαμαρτυρίας έξω από Μαρινόπουλο – Σφράγισε επιταγές

Στην οργάνωση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα της αλυσίδας Carrefour – Μαρινόπουλος επί της οδού Λαρίσης στο Βόλο, αύριο Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, προχωρά η Συνεταιριστική Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ, από κοινού με εργαζόμενους και καταναλωτές, λόγω των οφειλών της αλυσίδας τόσο προς την ΕΒΟΛ όσο και προς τους κτηνοτρόφους.

Αναλυτικότερα, επί του θέματος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου σε έκτακτη συνεδρίασή του, με διευρυμένη σύνθεση παρουσία αγροτών, κτηνοτρόφων, εργαζομένων και καταναλωτών εξέδωσε το παρακάτω ανακοίνωση:

«Παρά την νέα παράταση πληρωμής που έδωσε η ΕΒΟΛ στην αλυσίδα S/M Μαρινόπουλος, δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε στις υποσχέσεις της για πληρωμή των οφειλών της.

Επίσης ουδεμία ανταπόκριση της οικογένειας Μαρινόπουλου υπήρξε σε σχετική επιστολή των κτηνοτρόφων καθόσον η οφειλή προς την ΕΒΟΛ αφορά απαίτηση προς τους ίδιους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης και θα έπρεπε να υπάρχει σχετική ευαισθησία.

Κατόπιν τούτου η ΕΒΟΛ σφράγισε όλες τις επιταγές και προχωρά  άμεσα στην είσπραξή τους δια της δικαστικής οδού.

Παράλληλα συμφώνησε με την πρόταση των καταναλωτών και των εργαζομένων της ΕΒΟΛ για διαμαρτυρία, που θα πραγματοποιηθεί, αύριο Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου με αποκλεισμό του καταστήματος της αλυσίδας Carrefour – Μαρινόπουλος επί της οδού Λαρίσης στο Βόλο, τόσο από εργαζομένους όσο και από καταναλωτές.

Επίσης αποφασίσθηκε η σύγκληση για δεύτερη φορά  Γενικής Συνέλευσης των αγροτών και κτηνοτρόφων  προκειμένου ν’ αποφασίσουν τα επόμενα στάδια των κινητοποιήσεων.

Θεωρείται βέβαιο ότι τις επόμενες μέρες, θα υπάρξει αποκλεισμός και όλων των καταστημάτων της αλυσίδας στο Βόλο, όπως είχε γίνει πρόσφατα καθώς και στο παρελθόν σε ανάλογη περίπτωση, όπου θα συμμετέχουν οι αγρότες με τα γεωργικά τους μηχανήματα και οι κτηνοτρόφοι με τα ζώα τους».

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin