Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Δύο βραβεία για τον Γρηγόρη στα Retail Business Awards 2020

Δύο βραβεία για τον Γρηγόρη στα Retail Business Awards 2020

Ο Γρηγόρης συμμετείχε στην πρώτη drive-in τελετή απονομής των βραβείων, Retail Business Awards, στην οποία κάθε χρόνο επιβραβεύονται οι υγιείς επιχειρήσεις του ελληνικού λιανικού εμπορίου και της βιομηχανίας που αποδεικνύουν τη δυναμική τους.

Ο Γρηγόρης ξεχώρισε σε 2 κατηγορίες, σ’ αυτή του Retail Franchisor of the year και στου Omni Retailer.

Συγκεκριμένα, απέσπασε το μοναδικό βραβείο της κατηγορίας Retail Franchisor of the year, που επιβραβεύει το δικαιοπάροχο που ξεχώρισε, λαμβάνοντας υπόψιν κριτήρια όπως το μέγεθος του δικτύου, την ανάπτυξη που έχει καταγράψει, την γεωγραφική κάλυψη καθώς και την καθιέρωση του brand στην αγορά.

Στην κατηγορία Omni Retailer για την εστίαση, ο Γρηγόρης επιβραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο, καθώς κατάφερε, μέσω μίας ολοκληρωμένης στρατηγικής, να παρέχει στους καταναλωτές μια ενιαία εμπειρία ικανοποίησης και ένα μοναδικό customer experience σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια.

Στόχος του Γρηγόρη είναι να μεταδίδει καθημερινά το χαμόγελο σε όλο τον κόσμο με τον καφέ, τις γεύσεις και τη φιλοξενία του, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter