Η ΔΩΔΩΝΗ, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, συμμετέχει για ακόμα μια φορά στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Sial 2016» με στόχο να παρουσιάσει το εμπλουτισμένο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της στο διεθνές κοινό.
Σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται: “Στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν την ευρεία ποικιλία των προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ, όπως την πασίγνωστη φέτα, τα μοναδικής ποιότητας κίτρινα τυριά, το αυθεντικής γεύσης γιαούρτι και το ξεχωριστό Χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ.
Η νέα προσθήκη στα υψηλής ποιότητας προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, το Χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ, παράγεται στη νέα, υπερσύγχρονη μονάδα της ΔΩΔΩΝΗ στη Λεμεσό της Κύπρου. Το νέο Χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ είναι ήδη ευρέως διαθέσιμο στις αγορές της Ελλάδας, της Ολλανδίας, της Γερμανίας και της Αυστραλίας, γνωρίζοντας μεγάλη ανταπόκριση από τους καταναλωτές των αγορών αυτών, ενώ μέχρι το τέλος του 2016 το προϊόν εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμο σε 5 ακόμη χώρες.
Τα τρία τελευταία χρόνια οι πωλήσεις της ΔΩΔΩΝΗ στο εξωτερικό έχουν αυξηθεί κατά 20%, καθώς σε περισσότερες από 38 χώρες μία πιστή βάση καταναλωτών και πελατών αναγνωρίζει την υψηλή ποιότητα και αυθεντική ελληνική γεύση των προϊόντων της εταιρείας, τα οποία απαντούν στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις”.
Ο κ. Tom Seepers, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε: «Η συμμετοχή μας φέτος στη Διεθνή Έκθεση SIAL αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας να αυξήσουμε τις εξαγωγές μας και να ενδυναμώσουμε την παρουσία της ΔΩΔΩΝΗ στις διεθνείς αγορές. Ήδη η ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες σε επίπεδο εξαγωγών, με πωλήσεις σε 40 χώρες παγκοσμίως. Καθώς ενισχύουμε διαρκώς το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο, περιλαμβάνοντας και αυτά που παράγονται στο νέο εργοστάσιο Χαλλουμιού στην Κύπρο, η έκθεση SIAL μας δίνει την ευκαιρία να συστήσουμε τα προϊόντα μας σε ένα ευρύτερο, διεθνές κοινό. Στην Ελλάδα, η ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί συνώνυμο των προϊόντων υψηλής ποιότητας που παρασκευάζονται από τα αγνότερα υλικά και είμαστε περήφανοι που πρεσβεύουμε την ελληνική αριστεία διεθνώς.»
Η Διεθνής Έκθεση SIAL διοργανώνεται στο Παρίσι από 16 έως 20 Οκτωβρίου 2016 και αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών στον κόσμο. Η συγκεκριμένη έκθεση φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του μέλλοντος και να αναπτύξουν ένα παγκόσμιο δίκτυο επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ τους.