Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Δωδώνη: Μια Ωδή Στη Φέτα, από την Νο1 Φέτα στην Ελλάδα και την BBDO

Δωδώνη: Μια Ωδή Στη Φέτα, από την Νο1 Φέτα στην Ελλάδα και την BBDO

Πιστεύουμε βαθιά πως η φέτα δεν είναι απλά είναι τυρί. Είναι μια ιδέα, γεμάτη ιστορίες.

Όπως και το «Μια χωριάτικη με τη φέτα χώρια» δεν είναι απλά μία ατάκα. Είναι η ζωή μας όλη.

Ένα απλό search να κάνεις στο internet και ανακαλύπτεις πως για τους Έλληνες το θέμα «φέτα» είναι σχεδόν υπαρξιακό. Με αλήθειες όπως το «-Μισό κιλό φέτα.- Είναι 10 κιλά να τ ’αφήσω; – Δεν βαριέσαι! Άστο!», μέχρι ψυχαναλυτικές θεωρίες πως «ευτυχισμένη είναι η σχέση που στα γεμιστά ο ένας τρώει ντομάτες, ο άλλος πιπεριές και υπάρχει φέτα για όλους», η BBDO  δημιούργησε την Ωδή στη Φέτα. Ένα social video που συμπυκνώνει όλη τη σοφία για το Εθνικό μας Τυρί, έτσι όπως μόνο ένας Έλληνας μπορεί να τη νιώσει και να την αποδώσει. Είναι άλλωστε απορίας άξιο για την πλειοψηφία πως το «δεν τρώω φέτα» δεν είναι αιτία χωρισμού, ποινικό αδίκημα και τα λοιπά.

Η «Ωδή στη Φέτα» ξεκινάει ως digital video από τα social media της ΔΩΔΩΝΗ, γίνεται pre roll, social content και μετά ανοίγει τα φτερά της προσκαλώντας το κοινό να γίνει μέρος αυτής.

Ιnfluencers και απλοί χρήστες συμπληρώνουν με τη δική τους εμπειρία, σοφία, ατάκα την ενέργεια στο Instagram, κάνοντας την Ωδή στη Φέτα ακόμα πιο μεγάλη και παίρνοντας μέρος σε έναν μοναδικό διαγωνισμό ως και τις 29 Ιουλίου, μέσα από τον οποίο 3 τυχεροί θα κερδίσουν φέτα ΔΩΔΩΝΗ για ένα χρόνο.

Άλλωστε για ένα τυρί, εθνικό καμάρι όπως είναι η φέτα ΔΩΔΩΝΗ δεν αρκεί μια διαφήμιση. Θέλει Ωδή. Όλοι το ξέρουν αυτό!

Απολαύστε την «Ωδή στη Φέτα» από τη ΔΩΔΩΝΗ, τη Νο1 φέτα στην Ελλάδα, εδώ

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter