Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Διπλή διάκριση για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στα Free From Christmas Food Awards

Διπλή διάκριση για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στα Free From Christmas Food Awards

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ξεχώρισε στα Βρετανικά βραβεία Free From Christmas Food Awards αποσπώντας δυο διακρίσεις για την καινοτομία και την ποιότητα των προϊόντων της. Τα Free From Christmas Food Awards έχουν σχεδιαστεί ώστε να αναδεικνύουν προϊόντα που μπορούν να απολαύσουν ειδικά κοινά κατά την περίοδο των εορτών και συγκεκριμένα των Χριστουγέννων.

Η ΗΛΙΟΣ διακρίθηκε με δυο προϊόντα της στην κατηγορία party food που επιβραβεύει τα αγαπημένα προϊόντα των καταναλωτών που συνοδεύουν τα εορταστικά τραπέζια. Ειδικότερα, η ΗΛΙΟΣ έλαβε το βραβείο GOLD στην κατηγορία Party Food, για το προϊόν Βιολογικό CousCous ΗΛΙΟΣ από καλαμπόκι και ρύζι Χωρίς Γλουτένη, το οποίο αποτελεί ιδανική επιλογή για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη. Επιπλέον, τιμήθηκε με το βραβείο BRONZE στην κατηγορία Party Food, για τα Ζυμαρικά Πεταλούδες ΗΛΙΟΣ Χωρίς Γλουτένη, που αποτελεί επίσης ένα νέο προϊόν που μπορεί να εμπνεύσει ευφάνταστα εορταστικά πιάτα.

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ επενδύει στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες των καταναλωτών. Με την ποιότητα και τη νοστιμιά που χαρακτηρίζει το σύνολο των προϊόντων της η εταιρία ΗΛΙΟΣ αποτελεί σταθερά αγαπημένη επιλογή του κοινού στο καθημερινό και εορταστικό τραπέζι.