Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Διπλή διάκριση για τα brands της Mars Hellas

Διπλή διάκριση για τα brands της Mars Hellas

Σε ‘Προϊόν της Χρονιάς’ για το 2019 αναδείχθηκαν δύο από τα πιο αγαπημένα brands της Mars Hellas σε αντίστοιχες κατηγορίες, στο πλαίσιο του αναγνωρισμένου θεσμού, ο οποίος επιβραβεύει προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την καινοτομία τους.

Ειδικότερα, οι 5 νέες γεύσεις του ρυζιού Uncle Ben’s® κέρδισαν τη διάκριση στην κατηγορία Ready to Heat Rice, ενώ το Pedigree® DentastixΤΜ Daily Oral Care ξεχώρισε στην κατηγορία Petcare.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο για το ρύζι Uncle Bens®, κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης, η κα. Δέσποινα Ρέτσα, Brand Manager Food Mars East Med, δήλωσε: «Τα προϊόντα Ready To Heat ταιριάζουν ιδανικά στον σύγχρονο τρόπο ζωής, καθώς χρειάζονται λίγα μόλις λεπτά για να ετοιμαστούν και προσφέρουν ποικιλία και γεύση, χωρίς τεχνητά αρώματα, συντηρητικά ή χρωστικές. Οι νέες γεύσεις (καστανό ρύζι με μεσογειακά λαχανικά, ρύζι με κινόα, ρύζι με 5 δημητριακά, ταϊλανδέζικο και σπιτικό πιλάφι) ήρθαν για να μας προτρέψουν να αγαπήσουμε ξανά το ρύζι και να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Τόσο απλά, τόσο γρήγορα, τόσο απολαυστικά! Όραμα άλλωστε της Mars και του Uncle Bens® είναι να φέρουμε τους καταναλωτές στο τραπέζι του δείπνου, ώστε να μοιραστούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα εύκολα, υγιεινά, νόστιμα και προσιτά γεύματα. Είμαστε λοιπόν ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για αυτή τη διάκριση, καθώς προέρχεται από τους ίδιους καταναλωτές, που για εμάς αποτελούν προτεραιότητα σε ό,τι κάνουμε».

Αντίστοιχα, ο κ. Δημοσθένης Σδρόλιας, Junior Brand Manager Petcare Mars East Med, παραλαμβάνοντας το βραβείο ‘Προϊόν της Χρονιάς’ 2019 για το Pedigree® DentastixΤΜ Daily Oral Care, δήλωσε: «Το Pedigree® DentastixΤΜ αποτελεί μία εύκολη και αποτελεσματική λύση για την καθημερινή φροντίδα των δοντιών καθώς η τριπλή του δράση, μειώνει τον σχηματισμό της πέτρας κατά 80%, καθαρίζει τα δυσπρόσιτα δόντια, ενώ ενισχύει και την υγεία των ούλων. Πρόκειται για ένα προϊόν που εξελίσσει διαρκώς τη σύνθεση και τη συσκευασία του, με βασικό στόχο τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητάς του. Η διάκριση ‘Προϊόν της Χρονιάς’ 2019 αποτελεί μια επιβράβευση αυτής της προσπάθειας και επιβεβαιώνει το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον των καταναλωτών για τη στοματική υγεία των αγαπημένων τους κατοικίδιων. Τέτοιες διακρίσεις μας προτρέπουν να συνεχίσουμε να επενδύουμε και να μοιραζόμαστε το όραμα και τον στρατηγικό μας στόχο για τη δημιουργία ενός ‘Καλύτερου Κόσμου Για τα κατοικίδια’».

Το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» (Voted Product of the Year) είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς για την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών και οι διακρίσεις προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού. Ο θεσμός διοργανώνεται σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο με κύριο σκοπό να αναδεικνύει τα νέα καινοτόμα προϊόντα της αγοράς και να επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που τα δημιουργούν για την επένδυση και την πίστη τους στην καινοτομία. Τα προϊόντα που συμμετείχαν στον φετινό θεσμό αξιολογήθηκαν αρχικά από την Ελεγκτική Επιτροπή Ειδικών. Όσα διακρίθηκαν, συμμετείχαν στην Καταναλωτική Έρευνα, που πραγματοποίησε η IRI Ελλάδας σε ένα αντιπροσωπευτικό κοινό 2.600 ατόμων σε όλη τη χώρα.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin