Το Ελληνο- Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας στα πλαίσια των δράσεων για την προώθηση των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας,διοργανώνει ένα διήμερο συναντήσεων, μεταξύ ιταλικών παραγωγικών εταιρειών στον τομέα των τροφίμων και Ελλήνων επιχειρηματιών του κλάδου.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου (από τις 10:00 έως τις 16:00) και την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 (από τις 09.30 έως τις 14:30), στην αίθουσα του ξενοδοχείου PHILIPPOS HOTEL (Μητσαίων 3-Ακρόπολη) και θα λάβουν μέρος οι παρακάτω 6 εταιρείες :
1) CASEIFICIO SOC.MANCIANO SOC.AGR.COOP caseificiomanciano.it προϊόντα.: ιταλικά πρόβεια τυριά ( pecorino toscano dop) και ricotta.
2) NEW COLD – www.coldgelati.com προϊόντα.: παγωτά και γρανίτες( δυνατότητα παραγωγής για τρίτους με private label).
3) MAGLIO ARTE DOLCIARIA – www.cioccolatomaglio.it προϊόντα: σοκολάτες,σοκολατάκια, εποχιακά και μπισκότα με βάση τη σοκολάτα.
4) MUSETTI CAFFE’ – www.musetti.it προϊόντα: caffe’ espresso
5) GLUTEN FREE HOUSE – www.gfhfood.com προϊόντα.: ζυμαρικά φρέσκα, κατεψυγμένα και με γέμιση ΟΛΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ και gluten free.
6) FRACCARO SPUMADORO spa – www.fraccarospumadoro.it – προϊόντα: γλυκά, croissants και παρεμφερή προϊόντα ζύμης, ( plumcake, strudel , ταρτες), cakes, πανεττόνε ( panettone) & παντορο ( pandoro) και αντίστοιχα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ
Για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλ. 210. 7213209 την κα. BREVETTI SABRINA.