Ειδήσεις
Home / Logistics / DHL Express: Ολοκληρώνει επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 20 εκατ. ευρώ

DHL Express: Ολοκληρώνει επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 20 εκατ. ευρώ

Τις ανανεωμένες της εγκαταστάσεις στους χώρους του αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», παρουσίασε η DHL Express.  Λίγες μόνο ημέρες μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για την πλήρη ανανέωση της λειτουργίας του διαμετακομιστικού κέντρου, αλλά και των νέων γραφείων στις εγκαταστάσεις στην περιοχή του αερολιμένα, η διευθυντική ομάδα της εταιρείας στην Ελλάδα παρουσίασε σε εκπροσώπους του Τύπου τις νέες δυνατότητες των εγκαταστάσεων και τους τρόπους με τους οποίους θα συμβάλλουν στην παροχή μεγαλύτερης ταχύτητας και ακόμα καλύτερων υπηρεσιών προς τους πελάτες. Το τριετές πρόγραμμα επενδύσεων της DHL Express Ελλάδος, ύψους 20 εκατ. ευρώ, ολοκληρώνεται μέσα στο 2016 με τα εγκαίνια των δύο νέων καταστημάτων, σε Ηράκλειο και Καλαμάτα

«Η ολοκλήρωση του μεγαλύτερου επενδυτικού μας πλάνου στην Ελλάδα, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας στην ελληνικά αγορά και τις προοπτικές της» δήλωσε ο κ. Ελευθέριος Σαμαράς, Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας. «Η αξιοποίηση τεχνολογιών αιχμής για την ανανέωση των εγκαταστάσεών μας στο διαμετακομιστικό μας κέντρο στο αεροδρόμιο, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες και να τους συνδέουμε με τα κέντρα του διεθνούς εμπορίου. Ταυτόχρονα, ισχυροποιούμε την ηγετική μας θέση στον κλάδο και τη δέσμευσή μας να παρέχουμε το  καλύτερο εργασιακό περιβάλλον» προσέθεσε ο κ. Σαμαράς.

Η ανανέωση των εγκαταστάσεων της DHL Express στον Αερολιμένα Αθηνών, περιλαμβάνει την αυτοματοποιημένη λειτουργία του διαμετακομιστικού κέντρου με τη χρήση κυλιόμενων διαδρόμων μεγάλου μήκους, ευέλικτης αναγνώρισης των σημάνσεων των αποστολών και διαδικασιών χειρισμού από τους εργαζομένους, που καθιστούν εξαιρετικά ταχύτερες τις διαδικασίες εισαγωγής στην αποθήκη και  της οργάνωσης των αποστολών. Αποτέλεσμα της χρήσης των νέων συστημάτων είναι η ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Επιπλέον, η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, καθιστά  ευκολότερη την καθημερινή δραστηριότητα των εργαζομένων στη διαχείριση και προώθηση των αποστολών της εταιρείας, ενώ ταυτόχρονα οι κύριες διαδικασίες φόρτωσης και εκφόρτωσης των οχημάτων δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες.

Συνδυάζοντας την παραπάνω αυτοματοποίηση με τις ευρύτερες βελτιώσεις στις τεχνολογικές  υποδομές και την ανανέωση του στόλου οχημάτων, η DHL Express παρέχει στους πελάτες της στην Ελλάδα, υπηρεσίες ταχυμεταφορών και logistics εξαιρετικά υψηλού επιπέδου με σεβασμό στο περιβάλλον.

Στα πλαίσια του τριετούς πλάνου επενδύσεών της στην Ελλάδα, η DHL Express δεν περιορίστηκε μόνο στις ανάγκες των εγκαταστάσεων της  στην Αθήνα, αλλά επέκτεινε τις εργασίες και στις εγκαταστάσεις της στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Παράλληλα, με την ανανέωση των υποδομών του δικτύου της, η DHL Express βελτιώνει σταθερά και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των λειτουργιών και των υπηρεσιών της, που έχουν αντίκτυπο στον ανθρώπινο παράγοντα και το περιβάλλον. Οι πρόσφατες δράσεις της εταιρείας οδηγούν σε αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων, βελτιώνοντας τις συνθήκες εργασίας τους και εξασφαλίζοντας ασφάλεια και σιγουριά στον εργασιακό χώρο. Ταυτόχρονα, η εταιρεία βελτίωσε το ενεργειακό αποτύπωμα και τις εκπομπές CO2, ανανεώνοντας το στόλο των οχημάτων της και υιοθετώντας τεχνολογίες αιχμής και καινοτόμες δράσεις.

Κοινή συνισταμένη όλων των προσπαθειών της DHL Express παραμένει η ετοιμότητά της για τις μελλοντικές προοπτικές του κλάδου των ταχυμεταφορών και η διατήρηση της ηγετικής της θέσης στην αγορά. Με τις νέες της επενδύσεις, η DHL Express προσφέρει τις καλύτερες λύσεις logistics που μπορούν να στηρίξουν τους πελάτες της στην Ελλάδα και να συντελέσουν στην εξωστρέφειά τους και την επίτευξη θετικών δεικτών επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin