Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Δεκαράκι, Ούζο Πλωμαρίου και M DRY Mastiha στο 10ο Athens Bar Show

Δεκαράκι, Ούζο Πλωμαρίου και M DRY Mastiha στο 10ο Athens Bar Show

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας τάσης που υπαγορεύει τη στροφή στα local spirits και της αξιοποίησής τους στo bar, τα premium ελληνικά αποστάγματα Τσίπουρο Δεκαράκι Μοσχάτο, Ούζο Πλωμαρίου Άδολο και η M DRY Mastiha πρωταγωνίστησαν και φέτος στο 10ο Athens Bar Show που διοργανώθηκε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Το Athens Bar Show αποτελεί μια από τις πιο πετυχημένες εκθέσεις του είδους σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με συμμετοχή διάσημων bartenders επαγγελματιών του bar.

Η συμμετοχή του ‘The Local Spirit Project’, κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο με τον πρωτότυπο σχεδιασμό του περιπτέρου όσο και με τα δροσιστικά και ευφάνταστα cocktails που προσέφερε, έχοντας ως βάση τα premium ελληνικά αποστάγματά: Μονοποικιλιακό Τσίπουρο Δεκαράκι Μοσχάτο, Ούζο Πλωμαρίου Άδολο και M DRY Mastiha.

Η δυναμική και επιτυχημένη παρουσία των premium αυτών αποσταγμάτων έρχεται να επιβεβαιώσει τη θέση που βρίσκουν τα ελληνικά αποστάγματα στο bar, ακολουθώντας την διεθνή τάση του localisation. Η εντοπιότητα, αποτελεί μια παγκόσμια συνεχώς αναπτυσσόμενη τάση τόσο στη γαστρονομία όσο και στο bartending, τοπικά αποστάγματα και συστατικά αξιοποιούνται όλο και περισσότερο από όλα τα μοντέρνα bars ανά τον κόσμο για τη δημιουργία cocktails.

Το ‘The Local Spirit Project’ είναι η ελληνική απάντηση σε αυτή την τάση. Μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε την υψηλή ποιότητα και τα μυστικά των ελληνικών αποσταγμάτων με τα τρία premium αποστάγματα. Τρία αποστάγματα που γίνονται αφορμή για τη δημιουργία εξαιρετικών, ευφάνταστων cocktails με ελληνικό χαρακτήρα.

Και φέτος, έδωσε το παρόν στο περίπτερο του ‘The Local Spirit Project’ Ο Διονύσης Πολάτος (Ipitou The Bar), πραγματοποιώντας masterclasses με θέμα τα Local Spirits, με στόχο την προώθησή τους στο bartending κοινό. Παράλληλα, σε όσους παρακολούθησαν τα σεμινάρια δόθηκε η δυνατότητα να δοκιμάσουν πρωτότυπα cocktails με τα τρία premium αποστάγματα.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin