Ειδήσεις
Home / Προσωπα / Δ. Σταμίδης: Ο πρώτος Έλληνας Vero Bartender για το Amaro Montenegro

Δ. Σταμίδης: Ο πρώτος Έλληνας Vero Bartender για το Amaro Montenegro

Ο 1ος Ελληνικός διαγωνισμός του Vero Bartender από το Amaro Montenegro στο Line Athens ήταν γεμάτος έντονα συναισθήματα, γευστικά cocktails με Amaro Montenegro, παθιασμένους finalists και τον αέρα μιας εντυπωσιακής κριτικής επιτροπής.

Το επίπεδο όλων των διαγωνιζομένων ήταν υψηλό με τους κριτές να πρέπει να κρίνουν στις λεπτομέρειες τα cocktail των finalists, όπου μεγάλο ρόλο είχε ασφαλώς η γεύση, όπως και η παρουσίαση και το storytelling στα αγγλικά.

Αυτός που εντυπωσίασε ομόφωνα και τους τρεις κριτές και κέρδισε επάξια την πρώτη θέση ήταν ο Δημήτρης Σταμίδης από το Abuelos στην Περαία με το cocktail του Signora Lealtà!

Μια εντυπωσιακή… και μόνη γυναίκα στην Φλωρεντία ήταν η έμπνευση του Δημήτρη για το cocktail Signora Lealtà που περιέχει Amaro Montenegro, Mezcal, Peach & Brew Cordial, Foamer και γίνεται top up με Mandarin & Bergamot Soda.

Την νικητήρια τριάδα με τις εξαιρετικές δημιουργίες τους έκλεισαν οι Γρηγόρης Γόγολος από το Whope στην Θεσσαλονίκη με το cocktail Marabou και Αντώνης Δελέντας από το Matsuhisa Athens Restaurant με το cocktail Madame Déjà Vu.

Καλή επιτυχία Δημήτρη στον Παγκόσμιο διαγωνισμό του Vero Bartender στην Ιταλία που θα γίνει στο τέλος Οκτωβρίου και φέρε πίσω στην Ελλάδα το μεγάλο τρόπαιο!!!

Η GRANIKAL, υπερήφανος εισαγωγέας και διανομέας του Amaro Montenegro στην Ελλάδα, ευχαριστεί όλους τους finalists, κριτές και το Line Athens για την συμμετοχή τους στο Vero Bartender 2022 από το Amaro Montenegro.