Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / CORDUSIO: Το πρώτο Red Berry Aperitivo από τη Live And Wander

CORDUSIO: Το πρώτο Red Berry Aperitivo από τη Live And Wander

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το λανσάρισμα του νέου Ultra-Premium Italian Aperitivo CORDUSIO με ένα tasting & discovery event που πραγματοποιήθηκε στο Balthazar, καθώς και το πρώτο Masterclass, στο The Clumsies.

Την Τρίτη 20 Ιουνίου, στο λουλουδένιο κήπο του Balthazar παρουσιάστηκε το πρώτο 100% natural Red Berry Aperitivo CORDUSIO. Με πολλές δροσερές, δημιουργικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές που δημιούργησαν οι bartenders του Balthazar, κάτω από τους ήχους καλοκαιρινής μουσικής, επαγγελματίες από το χώρο της εστίασης, bartenders, αλλά και δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το CORDUSIO σε πολλές υπέροχες εκδοχές του.

Ξεκινώντας το γευστικό τους ταξίδι με ένα δροσερό CORDUSIO tonic, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και τις υπόλοιπες ατελείωτες και ιδιαίτερες γευστικές δυνατότητες που προσφέρει το CORDUSIO. Συνδυάστηκε με κάποια από τα Ultra-Premium προϊόντα της Live And Wander, που ανέδειξαν τη μοναδική του γεύση και αγαπήθηκε όσο τίποτα σε όλες τις γευστικές εκφάνσεις του.

Ο chef του Balthazar, Χριστόφορος Πέσκιας δημιούργησε ένα ειδικό μενού για να συνοδεύουν οι προσκεκλημένοι τη γευστική εμπειρία του CORDUSIO, με επιρροές από το Μιλάνο της Ιταλίας, από όπου και παράγεται το προϊόν. Την παράσταση έκλεψε το ιδιαίτερο γλυκό που δημιούργησε ο κύριος Πέσκιας με CORDUSIO glaze.

Την Τετάρτη 21 Ιούνιου, στο γνωστό και πολυβραβευμένο bar The Clumsies, πραγματοποιήθηκε  το πρώτο CORDUSIO Masterclass, όπου πολλοί bartenders είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν για τα χαρακτηριστικά αλλά και την ιστορία του προϊόντος.  Το Masterclass προλόγισε η κα Αθανασία Παναγιωτοπούλου, CEO & founder της Live And Wander, ενώ το Italian Red Berry Aperitivo CORDUSIO, παρουσίασαν ο κύριος Chris Tanca, CEO & founder και η κυρία Daniela Garcea, Brand Activator του CORDUSIO.

Το CORDUSIO  είναι το πρώτο aperitivo από κόκκινα μούρα στον κόσμο, 100% φυσικό. Παράγεται με βιώσιμο τρόπο και εμφιαλώνεται φρέσκο στην Ιταλία. Τα κόκκινα μούρα αναμιγνύονται με βοτανικά, επιλεγμένα από τους καλύτερους τοπικούς παραγωγούς,  δημιουργώντας το CORDUSIO, αποτέλεσμα της ασυναγώνιστης κληρονομιάς της Ιταλική δεξιοτεχνίας. Με 19,5% αλκοολικούς βαθμούς, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και τεχνητό χρώμα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ένα απολαυστικό aperitivo.

Το CORDUSIO διατίθεται ήδη σε premium  κάβες σε όλη την Ελλάδα, αλλά μπορείτε να το προμηθευτείτε και online από το e-shop της Live And Wander στη διεύθυνση www.liveandwander.gr