Η Coffee Island ανακοινώνει τη συνέχεια του MicroFarm Project μέσω του οποίου διαθέτει limited edition specialty καφέδες που προέρχονται από συγκεκριμένη φάρμα ανά τον κόσμο. Η εταιρεία συνεχίζει με τον νέο Specialty Coffee, τον Ethiopia Yukro, ο οποίος έχει πάρει το όνομά του από το συνεταιρισμό και σταθμό επεξεργασίας Yukro στην περιοχή Gera δυτικά της Αιθιοπίας, μετά από την επιτυχημένη πορεία και την εξάντληση των αποθεμάτων του καφέ Rwanda Gashonga Red Bourbon, του δεύτερου κατά σειρά MicroFarm project.
Ο καφές Ethiopia Yukro είναι διαθέσιμος από την 1η Ιουνίου στην Ελλάδα και στις 8 Ιουνίου στο δίκτυο της Κύπρου για παρασκευή στο espresso bar των καφεκοπτείων (σε espresso ή φίλτρου με Hario V60) ή σε κόκκους σε συσκευασία 200γρ. Το νέο MicroFarm Project είναι ο τέλειος συνδυασμός για κρύα ροφήματα ειδικά για την καλοκαιρινή περίοδο ενώ οι διαθέσιμες ποσότητες θα επαρκούν περίπου για 3-4 μήνες.
Το λανσάρισμα του Ethiopia Yukro καφέ αποτελεί παγκόσμια αποκλειστικότητα καθώς θα διατίθεται μόνο στα καφεκοπτεία Coffee Island για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Θα δίνονται πληροφορίες για τη φάρμα, το είδος του καρπού, τη μέθοδο επεξεργασίας του καρπού, την πιστοποίηση του καφέ, το προφίλ ψησίματος του καφέ και το γευστικό προφίλ του.