Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Bread Factory: 20% έκπτωση σε μακροχρόνια άνεργους έως 6/1/2021

Bread Factory: 20% έκπτωση σε μακροχρόνια άνεργους έως 6/1/2021

Με έντονο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης κατά τη δύσκολη περίσταση της πανδημίας, που προκαλεί ακολουθία οικονομικών και κοινωνικών συνεπειών για τον τόπο μας, τα Bread Factory έχουν αναπτύξει ένα οργανωμένο σχέδιο ενεργειών εταιρικής υπευθυνότητας.

Στα πλαίσια αυτά στηρίζουμε τους μακροχρόνια ανέργους καθώς ξεκινήσαμε και παρέχουμε ΕΚΠΤΩΣΗ σε όλα τα καταστήματα μας κατά 20% σε όλα τα είδη για το διάστημα 14/12 έως 6/1.

Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η κάλυψη των αναγκών, που διευρύνονται τις συγκεκριμένες μέρες σε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά με έμφαση στις ομάδες πληθυσμού που έχει μειωθεί αισθητά το εισόδημα τους.

 

Σχετικά με τα Bread Factory

Τα Bread Factory, αποτελούν πολυχώρους τροφίμων  στους οποίους εργάζονται πάνω από 1500 άτομα, η μέση επισκεψιμότητα, κυμαίνεται σε περισσότερους από 2.000 πελάτες ημερησίως (ανά κατάστημα) και η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει  περίπου 1.000 κωδικούς, είδη αρτοποιείου, ζαχαροπλαστικής, έτοιμα γεύματα,  καφέ αλλά και ξεχωριστό τμήμα με τυποποιημένα τρόφιμα και ποτά από επιλεγμένους παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin