Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Barilla Hellas: Απέσπασε Bronze βραβείο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης στα Manufacturing Excellence Awards 2021

Barilla Hellas: Απέσπασε Bronze βραβείο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης στα Manufacturing Excellence Awards 2021

Η Barilla Hellas, διακρίθηκε στα φετινά Manufacturing Excellence Awards, που πραγματοποιήθηκαν για τρίτη διαδοχική χρονιά από την Boussias Communications, λαμβάνοντας bronze βραβείο στην κατηγορία «Περιβαλλοντική και Ενεργειακή Πολιτική», για την συνεχή βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των βιομηχανικών της μονάδων.

Συνεπής με την αποστολή του Ομίλου «Καλό για σένα, Καλό για τον πλανήτη», η Barilla Hellas ασκεί την επιχειρηματική της δραστηριότητα και διαμορφώνει το επενδυτικό της πλάνο με βασικό άξονα τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της σε συνάρτηση με την δέσμευσή της για περιορισμό του περιβαλλοντικού αποτυπώματος σε ολόκληρη την εφοδιαστική της αλυσίδα, αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα του Ομίλου Barilla. Η βράβευση αυτή έρχεται ως επιστέγασμα της περιβαλλοντικά υπεύθυνης διαχείρισης του εργοστασίου της Barilla Hellas στην Θήβα και του Μύλου στον Βόλο, καθώς επίσης και των «πράσινων» πρακτικών που υιοθετεί διαχρονικά.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter