Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζονται τα προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης της ιταλικής Σχολής Accademia Pizzaioli όπου αρχάριοι και επαγγελματίες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα ανακαλύπτουν τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής γαστρονομίας μέσα από ολοκληρωμένα σεμινάρια.
Η Accademia Pizzaioli ανακοινώνει συνεχώς νέα, ευέλικτα προγράμματα που ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις ανάγκες ενός δυναμικού και συνεχώς εξελισσόμενου κλάδου, αυτού του επισιτισμού. Οι επίδοξοι Pizzaioli θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους λαμβάνοντας Δίπλωμα με παγκόσμια αναγνώριση! Μέχρι το τέλος του 2022 θα υπάρξουν ακόμα 4 νέα τμήματα στις 10 Οκτωβρίου, 31 Οκτωβρίου, 21 Νοεμβρίου και 5 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο των οποίων οι ενδιαφερόμενοι θα ανακαλύψουν τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής γαστρονομίας και θα διδαχτούν όλες τις τεχνικές παρασκευής της πίτσας, focaccia κ.α.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Accademia Pizzaioli δίνει την ευκαιρία στους σπουδαστές να αποκτήσουν εμπειρία στη λειτουργία μιας πιτσαρίας και ενός εστιατορίου μέσα σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα εξειδικευθούν μέσω της ολιστικής πρακτικής σε προγράμματα όπως: Οργάνωση και Διοίκηση κουζίνας, Υγιεινή, Ποιοτικός Έλεγχος εμπορευμάτων, Συντήρηση και Αξιοποίηση τροφίμων και προετοιμασίες σε όλα τα στάδια. Παράλληλα με την απόκτηση αυτών των χρήσιμων εφοδίων για την σταδιοδρομία τους, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης και άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης.
Η Accademia Pizzaioli ήρθε στην Ελλάδα για να προσφέρει εξειδίκευση στην ιταλική κουλτούρα της γαστρονομίας μέσω ενός επιτυχημένου συστήματος που συνδυάζει τη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση παρέχοντας Πιστοποίηση με διεθνή ισχύ.