Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. δημιουργεί ένα καινοτόμο προϊόν, τα νέα Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη & β-γλυκάνη. Η β-γλυκάνη είναι μια διαλυτή φυτική ίνα που προέρχεται από την βρώμη και η οποία έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα.
Είναι ιδανικά και για όσους επιθυμούν τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης.
Τα νέα Cream Crackers Παπαδοπούλου περιέχουν κριθάρι και βρώμη, θρεπτικά δημητριακά για μια καθημερινή ισορροπημένη διατροφή, ενώ αποτελούν πηγή φυτικών ινών. Επίσης, διατηρούν αναλλοίωτη την ανάλαφρη και τραγανή υφή της οικογένειας των Cream Crackers.
Κάθε μερίδα τεσσάρων Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη, παρέχει 1g β-γλυκάνης. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 3 g β-γλυκάνης από βρώμη και κριθάρι, σε συνδυασμό με μια ποικίλη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.