Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Enterprise Greece: Σε όλες τις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις του 2015

Enterprise Greece: Σε όλες τις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις του 2015

Στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών ανακοινώνει ότι θα συμμετέχει ο οργανισμός Enterprise Greece κατά το 2015.

Συγκεκριμένα:

 

Γερμανία, Ντύσελντορφ – PROWEIN

Η Enterprise Greece θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση “PROWEIN”, η οποία διοργανώνεται από τις 15/03/15 έως τις 17/03/15 στην πόλη Ντύσελντορφ της Γερμανίας και αποτελεί μια από τις κορυφαίες παγκόσμιες εκθέσεις για το κρασί και τα ποτά.

 

Γαλλία, Bordeux – VINEXPO BORDEUX

Θα συμμετάσχει επίσης στη Διεθνή Έκθεση “VINEXPO BORDEUX”, η οποία διοργανώνεται από τις 14/06/15 έως τις 18/06/15 στην πόλη Μπορντώ της Γαλλίας, όπου προβάλλονται προϊόντα οίνων και ποτών.

 

Ολλανδία, Άμστερνταμ – PLMA’S WORLD OF PRIVATE LABEL

Ο οργανισμός θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση “PLMA’S WORLD OF PRIVATE LABEL”, η οποία διοργανώνεται από τις 19/05/15 έως τις 20/05/15 στην πόλη Άμστερνταμ της Ολλανδίας, όπου προβάλλονται προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας στους τομείς των τροφίμων, ποτών, ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας, ειδών κουζίνας, ειδών κήπου, συντήρησης αυτοκινήτου και ειδών DIY (μαστορέματα).

 

ΗΠΑ, Νέα Υόρκη – SUMMER FANCY FOOD SHOW

Η Enterprise Greece θα συμμετάσχει στην 61η Διεθνή Έκθεση “SUMMER FANCY FOOD SHOW”, η οποία διοργανώνεται από τις 27/06/15 έως τις 30/06/15 στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού κέντρου JACOB JAVITS Convention Center στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.

Η έκθεση διοργανώνεται από τον σύνδεσμο “Specialty Food Association”, στον οποίο συμμετέχουν πάνω από 3.000 μέλη. Θεωρείται ως η μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση Τροφίμων και Ποτών της Βορείου Αμερικής και αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής, της μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, καθώς και του Τύπου.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την Υπεύθυνη Διοργάνωσης κ. Φ. Ζωγοπούλου (τηλ: 210 3355797, email: f.zogopoulou@enterprise.gov.gr).

 

Ινδία, Μουμπάι – ANNAPOORNA WORLD OF FOOD INDIA

Θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση “ANNAPOORNA WORLD OF FOOD INDIA”, η οποία διοργανώνεται από τις 14/09/15 έως τις 16/09/15 στην πόλη Μουμπάι της Ινδίας, όπου προβάλλονται αλκοολούχα και μη αλκοολούχα ποτά, είδη αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, παγωτά, κονσέρβες, συμπληρώματα διατροφής, ρύζι, κρέας, πουλερικά, γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα, πρώτες ύλες, ιχθυρά, οστρακοειδή, σνακ, μπαχαρικά, φυτικά προϊόντα.

 

Αυστραλία, Σίδνευ – FINE FOOD AUSTRALIA

Ο οργανισμός θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση “FINE FOOD AUSTRALIA”, η οποία διοργανώνεται από τις 20/09/15 έως τις 23/09/15 στην πόλη Σίδνευ της Αυστραλίας, όπου προβάλλεται το σύνολο των προϊοντικών κατηγοριών της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών. Τα προϊόντα που παρουσιάζονται αφορούν σε αλκοολούχα και μη ποτά, γαλακτοκομικά, προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, κατεψυγμένα, προϊόντα κρέατος, παραδοσιακά φαγητά, προϊόντα υγιεινής διατροφής, ψάρια, φρέσκα προϊόντα και φρούτα, λαχανικά, υλικά συσκευασίας και εξοπλισμός.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την Υπεύθυνη Διοργάνωσης κ. Κατερίνα Αναγνωστοπούλου (τηλ: +30 2103355767, email: k.anagnostopoulou@enterprisegreece.gov.gr).

 

Γερμανία, Κολωνία – ANUGA

Η Enterprise Greece θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση “ANUGA”, η οποία διοργανώνεται από τις 10/10/15 έως τις 14/10/15 στην πόλη Κολωνία της Γερμανίας.

Η Διεθνής Έκθεση “ANUGA” είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο  και προσελκύει τον μεγαλύτερο αριθμό ξένων εκθετών και επισκεπτών. Η Anuga είναι η μεγαλύτερη επιρροή και το πιο αναγνωρισμένο γεγονός στην παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

Η έκθεση διοργανώνεται κάθε δεύτερη χρονιά στον εκθεσιακό χώρο COLOGNE EXHIBITION CENTRE με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα συνεδρίων και εκδηλώσεων, όπου προβάλλεται το σύνολο των προϊοντικών κατηγοριών της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, καθώς και τεχνολογικά προϊόντα για τον κλάδο του λιανικού εμπορίου, καθώς και προϊόντα συναφή με τις υπηρεσίες εστίασης.

Ειδικότερα η έκθεση εκτείνεται σε 10 διακριτούς τομείς/αίθουσες: Fine Food, Frozen Food (κατεψυγμένα προϊόντα), Meat (κρεατικά-κρεατοσκευάσματα), Chilled & Fresh food (προϊόντα συντήρησης-νωπά προϊόντα), Dairy (γαλακτοκομικά), Bread & Bakery, Hot beverages (προϊόντα αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, ζεστά ροφήματα), Drinks (ποτά), Organic (βιολογικά προϊόντα), Retail Tec (τεχνολογικά προϊόντα για τον κλάδο του λιανικού εμπορίου) και Food Service (προϊόντα συναφή με τις υπηρεσίες εστίασης).

Για την  Ελληνική  Συμμετοχή έχει προβλεφθεί  χώρος  στους  παρακάτω  τομείς /αίθουσες :

  • Αίθουσα Εθνικών περιπτέρων / Τρόφιμα Γενικά (National Pavilions)
  • Αίθουσα γαλακτοκομικών προϊόντων (Dairy products)
  • Αίθουσα προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής (Bread & Bakery)
  • Αίθουσα ποτών  (αλκοολούχων και μη)
  • Αίθουσα προϊόντων ψύξης φρέσκων τροφίμων και διατηρημένων (Frozen food).

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την Υπεύθυνη Διοργάνωσης κ. Κατερίνα Αναγνωστοπούλου (τηλ: +30 2103355767, email: k.anagnostopoulou@enterprisegreece.gov.gr).

 

Ρουμανία, Βουκουρέστι – INDAGRA FARM

Θα συμμετάσχει επίσης στη Διεθνή Έκθεση “INDAGRA FARM”, η οποία διοργανώνεται από τις 28/10/15 έως την 01/11/15 στην πόλη Βουκουρέστι της Ρουμανίας, όπου προβάλλονται προϊόντα σχετικά με αγροτοτεχνικό εξοπλισμό, γεωργικά μηχανήματα και γεωργικά εφόδια.