Ειδήσεις
Home / Διατροφη - Wellness / To Halloween παρτάρει στο Hard Rock Cafe Athens

To Halloween παρτάρει στο Hard Rock Cafe Athens

Το Halloween υφαίνει τους ιστούς του για μία ακόμη χρονιά στο Hard Rock Cafe Athens. Με λαχταριστά burgers, κονσεπτικά cocktails και την καλύτερη μουσική της πόλης, η απάντηση στο μεγάλο ερώτημα είναι μία: treat, φυσικά!

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου υποδεχόμαστε όλα τα «τερατάκια» στο πιο must Halloween πάρτι. Μικροί μας φίλοι φορέστε τις στολές σας, γεμίστε τους όλους ανατριχίλα και διασκεδάστε με το φαντασμα-γορικό bowling, το τρομερό κυνήγι μαγισσών, τη στοιχειωμένη αράχνη και πολλές ακόμα εκπλήξεις ειδικά σχεδιασμένες από την ομάδα της Πολύχρωμης Σπείρας. Και αν δεν έχετε μάσκα, μην ανησυχείτε! Σας κάνουμε το πιο τρομακτικό face painting. Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ https://shops.link2ticket.nl/03W1iW

Η spooky διάθεση εισχωρεί και στο menu του Hard Rock Cafe Athens. Από 21 έως και 31 Οκτωβρίου ετοιμαστείτε να απολαύσετε το «διαβολικό» BOOberry burger με 100% ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι, καπνιστό μπέικον, κρεμώδες τυρί μπρι, τραγανά κρεμμύδια και σπιτική dijonnaise, πάνω σε τραγανή ρόκα και σάλτσα chipotle μύρτιλλων. Για τους λάτρεις των cocktails, το BOOberry zombie είναι το απόλυτο «απόκοσμο» twist με μαύρο ρούμι, Bacardi Superior, λικέρ εσπεριδοειδών, φρέσκο μοσχολέμονο, ανανά και μια νότα γρεναδίνης.

Το creepy φινάλε δίνεται την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου όπου πάρτι, μουσική με DJs την Ιωάννα και την Έφη και γευστικές απολαύσεις κατακλύζουν την Αδριανού 52. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφεθείτε στην Halloween ατμόσφαιρα – μετά, απλά παρτάρουμε!