Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η DIS εφαρμόζει τη λύση b-anywhere για την Bespoke SGA Services (ION, ΝΙΚΑΣ, Αμβροσία, Ελ. Χυμοί)

Η DIS εφαρμόζει τη λύση b-anywhere για την Bespoke SGA Services (ION, ΝΙΚΑΣ, Αμβροσία, Ελ. Χυμοί)

Η DIS, κορυφαίος πάροχος λύσεων λογισμικού cloud και υπηρεσιών ψηφιακού μετασχηματισμού, ανακοινώνει την επιτυχή υλοποίηση της ενιαίας mobile πλατφόρμας b-anywhere για την Bespoke SGA Services, θυγατρική της Bespoke SGA Holdings, που ιδρύθηκε από τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο. Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δυο εταιριών, τέθηκε σε λειτουργία τον Ιούλιο, και έχει ως στόχο την ενοποίηση και βελτιστοποίηση του δικτύου πωλήσεων των εταιρειών χαρτοφυλακίου της Bespoke SGA, ION, NIKAS, Αμβροσία, Ελ. Χυμοί.

Η  έναρξη λειτουργίας της Bespoke SGA Services σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας του ομίλου στον κλάδο των τροφίμων στην Ελλάδα. Η εταιρεία, με έδρα το Μαρκόπουλο Αττικής, ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή υποστηρικτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τις συνδεδεμένες εταιρείες και τους εξωτερικούς συνεργάτες της, καθώς και τη διεκπεραίωση εμπορικών δραστηριοτήτων.

Σύμφωνα με την Bespoke SGA Services:

«Με την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της εξαγοράς των εταιρειών ΙΟΝ,ΝΙΚΑΣ, Αμβροσία, Ελ. Χυμών από την Bespoke SGA, δόθηκε το πράσινο φως για την ενεργοποίηση της θυγατρικής μας, Bespoke Services. Το b-anywhere επιλέχθηκε ως η ενιαία πλατφόρμα για την ενοποίηση των δικτύων πωλήσεων, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία μεταξύ των συστημάτων ERP και των ομάδων πωλήσεων. Η υλοποίηση ολοκληρώθηκε σε μόλις δύο μήνες και έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει αποτελέσματα».

Η ενιαία πλατφόρμα b-anywhere, που σχεδιάστηκε από την DIS, είναι μια σουίτα mobile εφαρμογών που δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες πωλήσεων, εξυπηρέτησης και μάρκετινγκ να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα, οργανώνοντας τις εργασίες και βελτιώνοντας την επικοινωνία μεταξύ των τμημάτων. Η απόφαση της Bespoke SGA να υιοθετήσει το b-anywhere της επιτρέπει να ενοποιήσει το δίκτυο πωλήσεών της, να εξορθολογήσει τις λειτουργίες της στα συστήματα ERP και να βελτιώσει την ολοκλήρωση της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ο Πάνος Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DIS, σχολίασε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε την Bespoke SGA Services στην αποστολή της να ενισχύσει την επιχειρησιακή της απόδοση μέσω της πλατφόρμας b-anywhere. Η λύση μας έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώνει τις ομάδες πωλήσεών με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, απρόσκοπτη ενσωμάτωση του ERP και βελτιωμένη παρακολούθηση σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα».

Με το b-anywhere, η Bespoke SGA Services μπορεί πλέον να παρακολουθεί τόσο την απόδοση των πωλήσεων, όσο και τις αλληλεπιδράσεις της με τους πελάτες καθώς και να βελτιώνει τη λήψη αποφάσεων, διατηρώντας παράλληλα την πλήρη ενσωμάτωση με τα υπάρχοντα συστήματα. Η συνεργασία αυτή αναδεικνύει την αφοσίωση της DIS στην προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού για εξέχουσες εταιρείες στην ελληνική αγορά.