Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Μαγειρικές δημιουργίες με τα κοτόπουλα Αγγελάκης από τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου

Μαγειρικές δημιουργίες με τα κοτόπουλα Αγγελάκης από τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου ήταν μια ημέρα μαγειρικής στο supermarket Θανόπουλος, στην Ν. Κηφισιά, αφιερωμένη σε μία από τις πιο αγαπημένες πρώτες ύλες στην κουζίνα μας, τα κοτόπουλα Αγγελάκης.

Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μαγείρεψε, από τις 11.00 μέχρι τις 14.00, δημιουργικές κοτο-συνταγές στο τηγάνι, την κατσαρόλα, τον φούρνο και το airfryer, αναδεικνύοντας τόσο την ευελιξία και ευκολία του προϊόντος όσο και τους πολλούς, εναλλακτικούς τρόπους μαγειρέματος. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πιάτα γεμάτα γεύσεις και αρώματα, όπως τηγανιά με φιλέτο μπούτι κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι, τραγανά φιλετίνια πανέ και ζουμερά μπιφτέκια με βρώμη, κι άλλες λαχταριστές συνταγές, ενώ παράλληλα έμαθαν πώς να φτιάχνουν τον πιο νόστιμο ζωμό από κοτόπουλο «το  Χωρικό», το οποίο διατίθεται στον πάγκο των supermarkets. Ακόμη, ο σεφ μοιράστηκε χρήσιμες συμβουλές και ιδέες για το πως να αξιοποιηθεί το κοτόπουλο έξυπνα και δημιουργικά στο σπίτι, κάθε ώρα της ημέρας.

Αυτή η γιορτή γεύσης αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για την Αγγελάκης να μοιραστεί την αγάπη της για το καλό φαγητό. Με αφοσίωση, φροντίδα και σεβασμό, η εταιρεία διασφαλίζει ότι κάθε γεύμα που φτάνει στο τραπέζι μας είναι θρεπτικό και πάνω απ’ όλα γευστικό!

Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ έχει συμπληρώσει 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, παραμένοντας πιστή στις ίδιες αξίες και αρχές που είχαν ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη όταν δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα. Σήμερα, με αφοσίωση, μεράκι και συνέπεια, η επιχείρηση αυτή έχει εξελιχθεί σε μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου, με έδρα τον Πούρνο Ευβοίας, που προσφέρει άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, αποτελώντας έναν σταθερό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Συνεχιστές της φιλοσοφίας και της οικογενειακής παράδοσης της επιχείρησης, εδώ και 20 χρόνια, είναι ο Θάνος και ο Ταξιάρχης Αγγελάκης, η δεύτερη γενιά της οικογένειας. Σταθερή επιδίωξη όλα αυτά τα χρόνια είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Παράλληλα, μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ είναι η αειφόρος ανάπτυξη, με στόχο να καταφέρει να γίνει, σε βάθος δεκαετίας, μια ανθρακικά ουδέτερη πτηνοτροφική εταιρεία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, μένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και διατροφική αξία και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία.

 

Λίγα λόγια για τη Δ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

H Δ. Θανόπουλος ΑΕ είναι το μοναδικό ελληνικό super market με ιστορία και εμπειρία 147 χρόνων. Πρωταρχικός και καθημερινός στόχος της εταιρείας αποτελεί η παροχή της βέλτιστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες της. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της αυστηρής επιλογής προμηθευτών και παραγωγών, της απόλυτης τήρησης των κανόνων υγιεινής, των συχνών εσωτερικών ποιοτικών ελέγχων καθώς και της συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού.

Από το 1877 η εταιρεία υποστηρίζει και εξελίσσει με σθένος αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει, τη μεγαλύτερη και πιο ξεχωριστή ποικιλία στην Ελληνική αγορά.

Στο δίκτυο των φυσικών καταστημάτων της & στο ηλεκτρονικό κατάστημα οι καταναλωτές μπορούν να βρουν χιλιάδες εγχώρια και τοπικά είδη, εισαγόμενα επώνυμα υψηλής ποιότητας καθώς και μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων προϊόντων διατροφής.

Η  Δ. Θανόπουλος Α.Ε. παραμένει μια γνήσια και 100% Ελληνική οικογενειακή εταιρεία, η οποία πιστή στις αξίες 4 γενεών, δίνει καθημερινά τον καλύτερο εαυτό της στην εξυπηρέτηση των πελατών με χαρά και σεβασμό. Συνδυάζει αρμονικά την παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις προσφέροντας μια ασύγκριτη αγοραστική εμπειρία.