Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Το Ben’s Original™ λανσάρει τη νέα σειρά Favourites

Το Ben’s Original™ λανσάρει τη νέα σειρά Favourites

Το Ben’s Original™, ένα έμπιστο όνομα στην Ελληνική αγορά, ανακοινώνει το λανσάρισμα της νέας σειράς Ben’s Original Favorites, με την κυκλοφορία των 2 αγαπημένων ethnic συνταγών Paella και Risotto με ντομάτα και μυρωδικά. Για πρώτη φορά, το Ben’s Original™ λανσάρει ολοκληρωμένα έτοιμα γεύματα, φέρνοντας την καινοτομία στην Ελληνική αγορά. Η σειρά Favourites έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει κλασικές και αγαπημένες ethnic συνταγές ρυζιού, παρέχοντας μια πρακτική και νόστιμη λύση για όσους αναζητούν πλούσια και απολαυστικά γεύματα μέσα σε μόλις λίγα λεπτά. Ιδανικά για ένα στιγμιαίο μεσημεριανό γεύμα, ένα γρήγορο δείπνο ή ένα γεύμα στο γραφείο.

Στον πυρήνα των προϊόντων Ben’s Original™ Favourites βρίσκονται οι αξίες της ευκολίας, της πλούσιας γεύσης και της υγιεινής διατροφής. Τα νέα πιάτα Paella και Risotto ενσωματώνουν αυτές τις αξίες, προσφέροντας μια πλήρη εμπειρία γεύματος που είναι ταυτόχρονα απολαυστική και εύκολη, καθώς σε μόλις λίγα λεπτά έχουμε ένα έτοιμο γεύμα στο πιάτο μας.

Το Ben’s Original™ Favourites Paella είναι μια αυθεντική εκδοχή μιας αγαπημένης ισπανικής συνταγής. Αυτό το πιάτο συνδυάζει μακρύκκοκο ρύζι με τσορίθο, κόκκινες πιπεριές και αρακά, προσφέροντας ένα γευστικό ethnic γεύμα. Το ριζότο Ben’s Original™ Favourites Risotto με ντομάτα και μυρωδικά προσφέρει γεύσεις από την παραδοσιακή ιταλική κουζίνα. Με μακρύκκοκο ρύζι που μαγειρεύεται ελαφρά στον ατμό με ντομάτα και μυρωδικά, αυτό το πιάτο προσφέρει μια φρέσκια και αρωματική νοστιμιά. Οι δύο Favourites συνταγές αποτελούν ολοκληρωμένα πλούσια θρεπτικά γεύματα, χωρίς τεχνητές χρωστικές αρώματα ή συντηρητικά, τα οποία μπορείς να απολαύσεις σε λιγότερο από 4 λεπτά, χωρίς την χωρίς την ανάγκη προσθήκης συνοδευτικών.

Το λανσάρισμα των νέων αυτών προϊόντων υπογραμμίζει τη δέσμευση του Ben’s Original™ να προσφέρει θρεπτικά γεύματα και το πετυχαίνει μέσω διευρυμένων ποιοτικών και υγιεινών επιλογών για τους καταναλωτές, όπως τα Favourites, τα οποία μπορούν να απολαύσουν με ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας.