Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η Unilever αναδείχθηκε Creative Marketer of the Year στα Cannes Lions

Η Unilever αναδείχθηκε Creative Marketer of the Year στα Cannes Lions

Η Unilever έλαβε την κορυφαία διάκριση ως Creative Marketer of the Year στα Cannes Lions 2024, κατακτώντας συνολικά 35 βραβεία. Αυτή η αναγνώριση αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές διακρίσεις στον κλάδο του μάρκετινγκ και αναδεικνύει τη συνεχή δέσμευση της Unilever στην παραγωγή δημιουργικού και καινοτόμου περιεχομένου στις εκστρατείες της.

Με κεντρικό άξονα τη δέσμευση της εταιρείας στη βιωσιμότητα, τη συμπερίληψη και την ισότητα μεταξύ των φύλων, η Unilever ξεχώρισε ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρείες, αποδεικνύοντας ότι η δημιουργικότητα και οι αξίες της αποτελούν το κλειδί για την καλύτερη απόδοση. Οι καμπάνιες για τα brands της Unilever επιβραβεύτηκαν για τις πρωτότυπες ιδέες τους και την προσήλωσή τους στο σκοπό να κινητοποιούν και να ευαισθητοποιούν το κοινό, σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα.

Μεταξύ αυτών, το Magnum διακρίθηκε ανάμεσα σε 2053 συμμετοχές με το Grand Prix Lion στην κατηγορία Outdoor Lions, για την εντυπωσιακή καμπάνια “Find your summer” ενώ το Dove απέσπασε το βραβείο Gold Lion για την καμπάνια «Code my Crown» στην κατηγορία Creative Strategy. Η συγκεκριμένη καμπάνια σχεδιάστηκε για να ενισχύσει την αξία της συμπερίληψης στα βιντεοπαιχνίδια και τα ψηφιακά μέσα. Επίσης, το LUX, βραβεύτηκε για μια πρωτότυπη καμπάνια κατά του σεξισμού, για τις ανάγκες της οποίας συνεργάστηκε τη μεγαλύτερη streaming πλατφόρμα της Ινδίας MX Player. Βραβεία Lions απονεμήθηκαν επίσης σε καμπάνιες από τα brands Hellmann’s, Axe, Rexona, Sunsilk, Vaseline, Lux κ.α.

H Unilever έλαβε την πρώτη της διάκριση στα Cannes Lions το 2010, ενώ μέχρι σήμερα έχει κερδίσει συνολικά 230 βραβεία Lions. Ο φετινός απολογισμός αντιπροσωπεύει αύξηση 25% από έτος σε έτος, με την εταιρεία να διακρίνεται με 2 Grand Prix, 5 Gold Lions, 9 Silver Lions, 19 Bronze, καθώς και 65 καμπάνιες να έχουν αναδειχθεί φιναλίστ.