BIO
ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑ ΧΙΛΙΑΔΑΚΗ
Η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη σπούδασε Ευρωπαϊκές Σχέσεις και Ιταλικά στο Πανεπιστήμιο του Reading στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, η αγάπη της για τη μαγειρική την οδήγησε στο Institute of Culinary Education (ICE) στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, όπου απέκτησε το δίπλωμά της στις Μαγειρικές Τέχνες και στη Διοίκηση Εστιατορίου. Η Σεφ Γεωργιάννα έχει βραβευτεί με 2 αστέρια Michelin μέσω του εστιατορίου της Funky Gourmet και είναι η Executive Chef/Co-founder των ακόλουθων εστιατορίων στο Λονδίνο που απεικονίζουν τη σύγχρονη ελληνική γαστρονομία: OPSO, INO & Pittabun. Είναι επίσης Co-founder της Consulting Horeca, μιας εταιρείας που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες φιλοξενίας παγκοσμίως. Η Σεφ Γεωργιάννα έχει βραβευτεί ως η καλύτερη γυναίκα σεφ στην Ελλάδα και η 4η καλύτερη γυναίκα σεφ στον κόσμο και είναι περήφανη που συνεργάζεται ως λέκτορας στο Culinary Psychology course του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, από τον Φεβρουάριο του 2021.
ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ
Ο Νίκος Ρούσσος έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Culinary Arts στο ICE στη Νέα Υόρκη. Έχει βραβευτεί με 2 αστέρια Michelin για το εστιατόριό του Funky Gourmet και είναι ο Executive Chef/Co-founder των παρακάτω εστιατορίων Λονδίνο που απεικονίζουν τη Σύγχρονη Ελληνική Γαστρονομία: OPSO, INO, Pittabun. Είναι επίσης Co-founder της Consulting Horeca, μιας εταιρείας που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες φιλοξενίας παγκοσμίως. Το 2017 κατατάχθηκε στην 108η θέση στους 300 καλύτερους Σεφ στον κόσμο, το 2011 ήταν inspirational speaker στο TEDx Athens ενώ οι συνταγές του περιλαμβάνονται σε επαγγελματικά βιβλία μαγειρικής. |