Tο πρώτο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη εγκαινίασε η La Pasteria, η πρώτη αλυσίδα ιταλικών εστιατορίων στην Ελλάδα. Η La Pasteria και ο Ιταλός chef Ettore Botrini μεταφέρουν αρώματα, εικόνες και αυθεντικές ιταλικές γεύσεις, μέσα από δημιουργικές γευστικές προτάσεις, σε ένα ολοκαίνουριο εστιατόριο, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Από τις 12 Δεκεμβρίου, οι λάτρεις της ιταλικής κουζίνας έχουν πλέον την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από το πλούσιο μενού της La Pasteria, αγαπημένες γεύσεις εμπνευσμένες από την ιταλική παράδοση και να ζήσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης.
Σε ένα ζεστό περιβάλλον που παραπέμπει σε γνήσια ιταλική trattoria, ο Ettore Botrini χρησιμοποιεί αγνές πρώτες ύλες και ολόφρεσκα υλικά, δημιουργώντας αυθεντικά ιταλικά πιάτα. Pasta για κάθε διάθεση και προτίμηση, σαλάτες και ορεκτικά σε πρωτότυπους συνδυασμούς, μοναδικά πιάτα με κρέας ή ψάρι, παραδοσιακά ριζότο και η πιο νόστιμη πίτσα με λεπτή ζύμη περιμένουν τους επισκέπτες του νέου εστιατορίου για να γνωρίσουν την ιταλική κουζίνα στην πιο αυθεντική εκδοχή της!
Παράλληλα με το φαγητό, οι επισκέπτες της La Pasteria μπορούν να απολαύσουν μοναδικά cocktails και αγαπημένες ετικέτες κρασιών στην εντυπωσιακή μπάρα του νέου καταστήματος! Τέλος, στο νέο κατάστημα θα βρουν corner με παραδοσιακά ιταλικά προϊόντα που μπορούν να πάρουν σπίτι, όπως ιδιαίτερα ζυμαρικά, αυθεντικό ρύζι για ριζότο, σπάνια ιταλικά κρασιά, προϊόντα με τρούφα, μοναδικές σάλτσες με δημιουργικές συνταγές και άλλες πολλές ξεχωριστές γεύσεις.