Η NUTRIA ήταν για 2η χρονιά παρούσα στην απονομή των γαστρονομικών βραβείων «Χρυσοί Σκούφοι» με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ιωνίς ΠΟΠ Καλαμάτα.
Η φετινή απονομή, 29η στη σειρά, ήταν βασισμένη στη “Zero Food Waste” φιλοσοφία, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των σεφ και των δημιουργών παγκοσμίως «να αξιοποιούν δημιουργικά όσα μέχρι τώρα θεωρούσαν διατροφικά απορρίμματα». Το ευφάνταστο μενού της φετινής εκδήλωσης επιμελήθηκαν οι πολυβραβευμένοι σεφ, του Τάσος Μαντής, δημιουργός και ιδιοκτήτης του “Soil”, και ο Αστέριος Κουστούδης, executive chef της “Μεγάλης Βρεταννίας” και του “King George”.
Ο Διευθυντής πωλήσεων κος Γιάννης Παϊζάνης, απένειμε το βραβείο Top Notch σε δύο εστιατόρια της Πελοποννήσου, στον Γιάννη Παρίκο (“Kooc Taverna Secret”, Ξενοδ. “Costa Navarino”, Πύλος) και Γιώργο Χάψα (“Sterna” Ξενοδ. “Kinsterna”) και μίλησε για την απαράμιλλη γεύση και την αδιαμφισβήτητη διατροφική αξία των αυθεντικών ελληνικών προϊόντων, τα οποία δικαίως έχουν πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στις κουζίνες παγκοσμίως.