Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Rebranding για τα προϊόντα «Οικογένεια ΧΑΛΒΑΤΖΗ»

Rebranding για τα προϊόντα «Οικογένεια ΧΑΛΒΑΤΖΗ»

Η Χαλβατζής – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ανανεώνει τις συσκευασίες προϊόντων με τα οποία έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της. Τον παραδοσιακό, χειροποίητο Χαλβά και το Ταχίνι. Επίσης, η Μακεδονική Χαλβατζή, πάντα με γνώμονα τη διευκόλυνση του Έλληνα καταναλωτή αυτούς τους δύσκολους καιρούς, μειώνει κατά 1€ την τιμή όλης της σειράς του παραδοσιακού Χαλβά.

Η μαρμελάδα «Οικογένεια ΧΑΛΒΑΤΖΗ» (πρώην EXTRA Μακεδονική) σε νέο οικογενειακό βάζο 680γρ., με 55% περιεκτικότητα σε φρούτο, φέρνει ποιότητα και αξία στο πρωινό μας, σε τιμή έκπληξη!!!

Τα λαχανικά σε βάζο «Οικογένεια ΧΑΛΒΑΤΖΗ» (πρώην Αιγαίο) με τα 7 είδη (αγγουράκι γλυκόξινο, αμπελόφυλλα, κάπαρη, παντζάρι σε φέτες, πιπεριά ψητή, πιπεριές καυτερές, τομάτα λιαστή) είναι ιδανικά για την συμπλήρωση της διατροφής μας κατά την περίοδο των εορτών.

Οι νέες συσκευασίες θα καλύπτουν όλες τις γεύσεις του Χαλβά: “βανίλια”, “κακάο” και “Αμύγδαλο” καθώς & τη νέα, μοντέρνα γεύση “Super Fruits, αρώνια, goji berries-cranberries” και “Σοκολάτα Υγείας”.

Αντίστοιχα, με νέα εμφάνιση, όλη η σειρά του Ταχινιού: “Φυσικό”, “Ολικής Άλεσης” και με “Σοκολάτα Υγείας” που τόσο αγαπούν τα παιδιά, και ο θρεπτικός Πολτός Φιστικιού, με όλη την ενέργεια που χρειάζεται ο οργανισμός, ΧΩΡΙΣ φοινικέλαιο.