Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η Παλίρροια και φέτος στην HORECA 2020

Η Παλίρροια και φέτος στην HORECA 2020

Με ένα εντυπωσιακό φωτεινό περίπτερο στο κέντρο της Αίθουσας 4 καλωσόριζε η Παλίρροια τους  χιλιάδες επισκέπτες που, παρά το τσουχτερό κρύο, τίμησαν με την παρουσία τους την HORECA 2020 και την ίδια.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία, όπως κάθε χρόνο, να δοκιμάζουν τα προϊόντα της εταιρείας, με τα 5 διαφορετικά ήδη ντολμά να κλέβουν τις εντυπώσεις! Φέτος για πρώτη φόρα, η Παλίρροια έδωσε επίσης την ευκαιρία στο κοινό να δει πως φτιάχνονται τα ντολμαδάκια, καθώς ειδικευμένο προσωπικό τύλιγε καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης την πεντανόστιμη γέμιση – βασισμένη στην ίδια σπιτική συνταγή από το 1957- στα τρυφερά αμπελόφυλλα. Με αυτόν τον τρόπο έπεισε και τους πιο δύσπιστους ότι τα ντολμαδάκια Παλίρροια είναι χειροποίητα και χωρίς συντηρητικά!

Επιπλέον, η νέα σειρά ψυγείου Σπιτικά, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, με τις αγαπημένες κλασσικές ελληνικές συνταγές, όπως παστίτσιο, μουσακά, γεμιστά, ντολμαδάκια και άλλα, να παίρνουν τα εύσημα για την νοστιμιά και την ποιότητα τους!

Η Παλίρροια είναι η Νο1 ελληνική εταιρεία σε εξαγωγές ετοίμων γευμάτων σε όλο τον κόσμο. Οι αυθεντικές της συνταγές ταξιδεύουν σε περισσότερες από 50 χώρες, ενώ η εταιρεία είναι ο Νο1 παραγωγός ντολμά παγκοσμίως.